Aleynaa_54 6+6 haftalık hamileyim. Daha önce 3 düşüğüm oldu. Doktor kan sulandirici iğne ve coraspin yazdı ikiside kan sulandırıcı olarak geçiyor .bı tehlikesi yok mu ikisini kullanmaya korkuyorum. Bilgisi olan var mı ?
blueberyy00 Aleynaa_54 hayır yok ikisinide kullanman gerek ağır olsa doktor niye yazsın ki hem bende kullanıyorum kullanmak gerek çünkü
Neslihan-3388 Aleynaa_54 banada ikisini yazmıştı ama bir süre sonra kanamam oldu başka doktora gittim ikisi ağır gelmiş demişti bıraktım hapı sadece iğneye devam ettim
surfermom Aleynaa_54 merhaba, acaba gebeliği öğrenir öğrenmez mi yazdı doktorunuz? Benim doktorum da kalp atışını duyunca başlayacağız dedi. Ancak tedirgin oluyorum, mümkün olsa hemen başlarım. (4+4 şu an hamileliğim)
Busel Aleynaa_54 zarar verecek bir durum olsa zaten ikisini de aynı anda vermez değil mi? İğne kapasitesi tek yeterli değil ki haptan destek alıyor. Aynısını bende kullandım 1 hafta önce kestik 38.haftaya girdim hiç bir sıkıntı olmadı.
BAAE2023 Bence bir sakıncası olsa doktor vermezdi canım sen doktorun ne dediyse dinle bence Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
Aleynaa_54 blueberyy00 bende bilemedim korktum, çok sulandırıp düşer diye 😔 ben devam edeyim o zaman teşekkür ederim 🌸
blueberyy00 Aleynaa_54 kanamaniz var mı ki sizin eğer hiçbir şekilde geçmeyen durmayan kanamaniz varsa ona göre birini kesebilir doktor ama öyle bir şikayetiniz yoksa bebeği besleyen damarlarda pıhtı oluşursa bebeğe yeterli besin gidemiyor gelisemiyor gelişimi duruyor damarlarla alakalı o kanamayla değil o yüzden damarlarda akış sıkıntı olmasın diye bende 4 kayıptan sonra 5. Bebeğimde şükür saglikli doğum yaptım bende ikisini kullandım
Aleynaa_54 Neslihan-3388 evet benim de Lekelenmelerim oluyor sürekli ignelerime devam ettim ama coraspini biraz aksattım korkumdan, bakalım 3 gün sonra doktora gidicem zaten bir daha sorarım bende
Symaaas Neslihan-3388 genetik test yapılmak zorunda pıhtı dereceniz belli olur buna öncelikli olarak Prof karar verir onun kararı dorultusunda gittiğiniz doktor size iğne ve ilaç başlangıcı yapmalıdır o doktor sizin değerleri gördümü acaba
Aleynaa_54 surfermom evet hamileligimi öğrendiğimde 4 haftaliktim zaten 3 tane düşüğüm var diyince kan sulandırıcı iğne , coraspin ve progestan basladı hemen
Zehross03 Aleynaa_54 hayır ikisinin etkisi farklı kullan mutlaka hiçbir zararı yok benimde 3 kaybım var 4. Gebeliğim ilk defa 14. Haftaya geldik
Aleynaa_54 Zehross03 korkumu siz daha iyi anlayabiliyorsunuzdur o zaman , teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🌸
xbebegimx Aleynaa_54 bana 1 doktor sadece igne dedi 1 doktor sadece hap yeter dedi perinatalog hem igne hem hap ddi bnde ikisini kullaniyorum bi riskli gebelik uzmanina danisin szde bnce
Aleynaa_54 xbebegimx dediğiniz gibi 3 gün sonra doktora gidecem zaten bi sorayım bende teşekkür ederim 🌸
xbebegimx Aleynaa_54 ayriyeten progestan da verdi onlem amacli kanaman olmasin diye, folbiolden baska folikasit de kullanma dedi mtfr heterozigot ciktigi icinmis.
Ysmnrn Aleynaa_54 ben de kan sulandırıcı 6000 lik iğne ve 150 lik ecoprin kullandım. Direnç anca azaldı. Doktorunuz ne derse yapın. Ve saati saatine kullanmayı da ihmal etmeyin.
Busrayilmaz18 Ysmnrn peki tromoboli paneli yaptırmıs mıydınız? Benimde 2 kaybım var. Kalpmdurması. Doktor 0.4*2 ve ekoprin verdi ben ecoprin içmediğim halde üç kez kanamam oldu. Suan 0.6 ile devam ediyorm ama ya yetmezse die korkuyoem
Ysmnrn Busrayilmaz18 düşük, dış gebelik ve yaş riski. Zaten damarlarda direnç çıktı. Detaylıdan sonra 4000den 6000e çıkardı. Şimdi çok şükür iyi