Mrv06 Kızlar haftaya doğumum olacak ve ben çok fena grip oldum atlatamadm azaldı ama şu balgam olayına çare bulamadm nefes almakta zorluk çekşuorum doguma böyle girmek istemiyorum li birdr astım hastasıyım dogjmda anestezinin etkisiyle birde öyle balgam oluşacak nefessiz kalacam diye korkuyorm bi bilginiz var mı nasl geçer bu durum
Nslhnfdn Mrv06 Benimde oksurmekten icim cikti artk. Internette elma cayini okudum. 1 litre suya 1 tane elma tarcin atin cok az da zencefil iyi geliyormus ben dun yaptm ama bgun yapamadim
ilkerzorlu45 bende ayni 39 haftalik hamileyim grip bogaz agrisi nefes alamiorum rssmen sute tarcim atip geceleri iciorim
Chan Yapıp yapmamak size kalmış ama bir tabiri caizse koca karı ilacı tarifi biliyorum. Ablam iki sene önce bronşite dönecek kadar çok kötü öksürük çekiyordu. Balgamda cabası. Sonrasında bunu çocuklara hasta olma belirtileri gösterdiklerinde hemen önlem olarak bir kaşık verdi ve çok şükür sürekli hastaneye taşımak zorunda kalmadı. Tek ihtiyacın olan bal ve siyah turp. Büyükcene bir turp bulsan daha iyi olur. Üstünden şapka gibi bir kısmını kesip geriye kalan büyük parçanın içini oyuyorsun. Çok inceltme sızıntı yapmasın. İçini bal doldurduktan sonra kapak gibi kestiğin parçayı üzerine kapatıp balkon gibi soğuk bir ortamda bir gece bekletmen gerekiyor. Sabahına balın turp sayesinde sulandığını göreceksin. Bir kaşık iç günde, balgamın filan sökülür. Mutlaka o turplu balı bir kavanozda dolapta sakla. Dışarıda ömrü olmuyor. Çok geçmiş olsun.
Mrv06 Chan kuzjma yapıyodum bnd ebjnu kzuum ama bi türlü turp alamadm unutuyorm herseferinde aklımdaki o bnmde hemen etki edermi ki kızımd ahasta bnde doguma kadar geçmesi lazm
Chan Mrv06 Hastalığınızın ne kadar ilerlediğine bağlı, hızlı işe yarar mı bilemem ama sizi tamamen iyileştirmese de toparlatır.
Mrv06 Nslhnfdn ilaçta vermiyolar son haftam diye 😔 bide kan sulandırıcı kullanıyorjm etkileşimi nasl olur belli olmaz diye vermediler o yüzden dlgal yolşarla atlatmam lazm nane limon ballı süt içiyorum kaç gündür yok bana mısın demiyo