elvinimmm Adaboztas1 37+0 olduk kanimda enfeksiyon çıktığı icin bebegim kilo almamis 36+0 da 2.5 kgdu bugun 37+0 da yine 2.5 kiloda kalms enfeksiyondan dolayı benden besin almamış antibiyotige basladim cok moralim bozuk bebegim geride kaldı diye
Bebgim2023 Adaboztas1 33+4 deyiz bizde herşey zorlasmaya başladı🤦♀️ eşyaları herşeyi hazır yıkandı utulendi sağlıkla gelsinler inşallah
burcin-2202 Adaboztas1 36+1 olduk kızımla, mayısın ilk haftası idi ama kuzum popo geliş olduğu için sezeryan olacak galiba , perşembe gün verecek doktor bakalım . Sağlıkla gelsin inşallah bütün kuzular 🫶🫶
Bebgim2023 elvinimmm bozmayın moralinizi çok kötü değilmiş kilosu tedavi oldukça alır o biraz daha dert etmeyin sağlıkla gelsin inşallah 🙏
burcin-2202 elvinimmm geçmiş olsun , bozmayın moralinizi antibiyotiğinizi kullanırken iyi beslenin toparlanır inşallah doğana kadar , sağlıkla hayırla doğsun inşallah .🫶
Kades1234yasn Ozlemby_0426 Canım kimi bebekler doğum anı geldiğinde döner baş aşağı her gün yürüyüş yap bir saat kadar
Edalimm 2023_Aylin bende 31+6 haftaligim ama uygulama 7 haziranı gösteriyor niyeyse içimden mayıs ayında doğum yapacam gibi hissediyorum
Adaboztas1 Sila66 Ozge-Ka sıkmayın canınızı hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle inşallah biraz daha bekler bebişş 🙏🙏
Ozge-Ka Adaboztas1 mayıs annesiydim ama nisan annesi olucam galiba bu gidişle. Dünden beri ağrılarımdan dolayı hastanedeyim. Nstde sancı çıkıyor sürekli bizimki beklemicek galiba. 35+5im bu arada daha da çok erken sanki😢
MrcnMlk 35 +2 yiz bugun muayeneden geldik 2.600 kizimin kilosu vitaminimi kesti sen cok kilo almissin bebekte iki hafta onde gorunuyor dedi diyet yapcan dedi. Zaten cok az yiyordum nasil oyle aldim bilmiyorum ama bi parca uzuldum 😅😂 kayinvalidemde ben nasil bes kilo dogurdum sen ona bakma ye diyip duruyor 😂
Tanembebek5 MrcnMlk benim de 32+3 2500 yaklaşık dedi 2 hafta önde yeme artık az ye dedi 😅 erken doğum olabilir iri bir bebek dedi korktum açıkcası. Az yemeye dikkat ediyorum artık zamanında sağlıkla gelsin inşallah evlatlarımız 🙏
Crescent96 34+4 ama bebeğin gelisimi 2,5 hafta önde eğer kendi haftama göre olursa 12 mayısda doğum ama erkende olabilir dedi doktor.. Herşey cok zorlandı uyumak, yatmak, yürümek, ağrılar 😒
Asyacan__ Zmrt2208 benimde suanda ters duruyor ama dr bı önemi yok dogum anında bile dönebilir zamanı var daha dedi, birde hareketler var dönmesi icin plates topuyla onlarında faydası oluyor son haftalarda onları yaparım dönmezse diyorum bende.
Crescent96 selinsmother kuzum 32+4 se gittiğimde 2700 dü perşembe randevum var perşembe günü tekrar gidicem
selinsmother Adaboztas1 34+6 yım💕 uygulama 17 mayıs diyor bakalım 38 den sonra dayanamayıp gün alabilirim 😅 05.05.2023 güzel gibi 38+2 oluyorum