pembemor25 Kızlarr 16+3 olduk 😍 karnım belirginleşti gibiydi ama değil gibi de yemekten sonra falan daha çok belli oluyor şimdi fazla yok gibi☺️bakıyorum 16. haftada çoğu kişinin karnı cok belirgin yaa😊
Sevval0308 pembemor25 canım ilk gebelik değilse yada iç karin çok darda dediğin doğru.lakin ilk gebeliklerin çoğunda 20 den sonra belirginlesiyor
Bet1 pembemor25 ilk hamileligimde 25 gibi belli oldu şimdi ikinci hamileliğim 22 gibi belirginleşti ama genel olarak akşam daha belirgin oluyor tabi
ozgeks pembemor25 benim çok geç belli oldu, 5. aydan sonra daha net bir büyüklük göründü. 5.ayda da büyümeye başladı ama oversize giyince yine çok dikkat çekmşyordu😊
pembemor25 Sevval0308 ilk gebeliğimm😊 insan heyecanlanıyor şimdi çıktı mı çıkmadı mı diye aynaya falan bakıyorum bi tık var göbeğim de yine de çok belirgin değil 😊
Sevval0308 pembemor25 bende aynı şekilde canım heyecanlaniyoruz ama zamanı gelince herşey oluyor Allah’ın izniyle sağlıkla gelsinler 🥹🥰
pembemor25 mamadziecka aynen bende evde tayt falan giyince belli normalde de kapalıyım hiç belli değil o yüzden ama yine de pantalon falan giyemiyorum beli çok sıkıyor
Mucizelerim1 pembemor25 bizde bu gece 16+3 olduk cinsiyetimizde kız 👧🏼 benim 2. Gebeliğim. İlkinde ne zaman çıktığını hiç hatırlamıyorum. Kilolu gebeyim ilkindede öyleydim. Ama bunda sanki hiç karnım yokmuş gibi yani eskisi göbeğim gibi. İnstagramdan aynı hafta influencerları takip ediyoruö kocaman oldu karınları anlamadım gitti
birgaripana_ pembemor25 13 haftalık şuan bildiğin çıkmış. 3. Hamileliğim gazdır şudur budur diyorum ama yook 😣 Allahım şimdiden böyleyse sonumu düşünemiyorum 😣