Papatyag Kızlar bebek için hangi yataklardan almayı düşünüyorsunuz ? Doktorundan tavsiye duyan var mı
GizemDoan Papatyag Ben beşik aldığım yerden aldım iyi dedi ne kadar iyi bilmiyorum ama anneme yün yorgan yastık döşek yaptırdım
Tutku Papatyag ay ben yeni gördum 🙈 ablamlar gri sunger kestiriyolardi ama bana bi tanidigimiz anti bakteriyel ve hava alabilen bi yataktan bahsetti. Inanin markasini bilmiyorum 😔 sanirim ondan alicam. Bende bebegimin yatagini kendim yapicam. Yatak boyutlarini fln arastirirken kafayi yemistim 😂
Ecrininannesi Bende su an arastirma icerisindeyim bu konu hakkinda hala napcagimi bilmiyorum ilk aylarda sert yatak sonra yumusak yatak olacagini soyleid doktor. Ben buyuyen besik yaptiriyorum icine nasil yatak almam gerek bilmiyorum malesef 🙁
Papatyag Ecrininannesi kimse de birşey yazmamış konu ilgi çekici gelmedi sanırım.. pamuk yatak öneriliyor. Onlara baktım oldukça ince yataklar yün yatağın üzerine pamuk yatak koyup ilk zamanlarını geçirebilirim diye düşünüyorum şuanlık ☺☺
Pink Yatak sorusunun yanıtı mıdır bilmiyorum ama arkadaşım normal yatağın üzerine reflü süngeri diye bir şey var, çocuğu hafif eğimli tutuyor yanlara kaymasını ve bogulmasini da engelliyor, ondan aldı. Ben de ondan almayı düşünüyorum.