Mre elaymoms allah kurtarsın bugünlerimizi özleyeceğiz gibi de gelmiyor değil 😂 ben de sezaryen olacağım o yüzden 1 mayısı istiyorum🙈 ilerde çocuğum rahat rahat doğum gününü kutlasın😂😂
MMad Hazniyee 10+3 benim de iki kalp durması sonucu kürtajım oldu şimdi tedbir amaçlı kan sulandırıc kullanıyorum ama yüreğim ağzımda yarın dr a gideceğim bakalım Rabbim sınamasın evlatlarımızla inşallah 🙏🏼
Hazniyee MMad canım yaa benımde ıkı gebelıgımden bırı kalp durmasıydı sımdı de gebelıgımın basından bu yana ıgne kullanıyorum kan sulandırıcı ve doguma kadar kullanıcam olsun yeterki saglıkla kucagımıza alalım gerısı onemlı degıl 💕
Mre elaymoms ooo söyledim bile tamam bakarız dedi bu cumartesi çatı muayenesi yapsın da 😂 benim en başından beri aklımda olan oydu 😂😂
elaymoms Mre dur bende bayramdan sonra gideyim de bende bir Mayısa aldirayim bari ahahahah aynı gün doguralim skxbdks
MMad Hazniyee ben de iğde kullajıyorum inşallah şifa olur sağ salim kucağımıza alırız çok zor kayıp sonrası gebelik psikolojik olarak