Canor Kızlar merhaba tekrardan reglm 2 gün gecikti normalde asla gecikme olmaz bugün test yaptım gözle görülür bir çizgi var resimde çok gözükmedi bulanık çıktı ama napıyım kan versem mi
minikmucizeemaak Canor Görülen beyaz çizgi testin olması gereken çizgisi gebelik varsa pembeleşiyor bende çizgi göremedim canım Rabbim gönlüne göre versin sen gördüysen ver tabş garanti olsun
sevaldqn1 Canor normal regl gecikmesi 5 ila 7 gün arasında duruyor bende gecikerek öğrendim 10. Gün kan verdim değerlerim pozitif çıktı biraz daha beklemeni tavsiye ederim canım
Canor minikmucizeemaak kuzum normal çekmeye çalışıcam ama bariz var akşama birdaha yapıcam eğer gene çıksrsa yarın kan vercem bakalım
Canor sevaldqn1 aynen kzuum beklicem biraz daha da işte ilk defa bsşıma geliyo bu ay bir gebenin günlüğündeki jeli kullandık yumurtkama çatlama da eğer olduysa mübarek günlerde dua edin lütfen 🥹🙏🏻
Canor Yaprak- eğer varsa 2.5 haftalıktır diye tahmin ediyorım. Uyku hali ve kasıklarda iğne batması var
Canor sevaldqn1 askım yarın sabaha kadar beklicem regl olmazsam gidip kan vericem çünkü benim reglm asla şaşmaz. Umarım yarında bişey gelmez kanda çıkar dua edin bana kızlarr 🙏🏻