Kubrabsyg45 Gaz sorunu çok var şuan biberon ve mama kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Önerileriniz nedir ?
Papatyam38 Kubrabsyg45 bebeğim 39 günlük çok gazlı bir bebek doktor önerisiyle biberonumuzu değiştirdik lansinoh kullanıyodum avente geçtik, mamayi aptamille başlamıştık çok gaz yaptı hippe geçtik, çok şükür memnunum ayrıca gaz için biogaia ve sap simplex gaz damlasını kullanmaya başladık eskisine göre biraz daha rahatladı.
prematureannesi_ Kubrabsyg45 sma lansinoh kullanıyorum. Ondan önce bir çok biberon denedim ama lansinoh sert uçluydu çeneyi kuvvetlendirdi.
Kubrabsyg45 Slaedz kullanışı iyi mi peki? Hipp gaz yaptı mı sizin bebekte birde biberon cam mi? Trendyol da e bebekte baktım hoşgeldin paketi diye ama cam mi değil mi anlamadım
Kubrabsyg45 Sila66 nasıl kullanışı peki ? Birde hoşgeldin paketi var açıklama baktım ama cam mi değil mi bilemedjm
Sila66 Kubrabsyg45 kullanmadım kı kullananlar memnun du arastırma sonucu aldım ama sey var kolık bebek bıberonu gaz ıcın falan memnun olan con atayım mı
Eylulun_annesiii Avent kullanıyorum chicco da var ama o çok akıtıyor genzine kaçıyor kızımın. Mamada hipp kullanıyorum 2 doktor da hipp önerdi
Slaedz Kubrabsyg45 ikizlerim zaten gazlı bir bebekler sütüm ikisine yetmediği için anne sütüne en yakın mama hipp dendi ve onu aldık lansinoh da hoşgeldin bebek paketinin cam olmadığını biliyorum bende cam kullanmıyorum Allah korusun zaten küçükler ellerimizden kayıp kafasına düşme ihtimali var ve birde cam dışarda kullanmak uygun değil bundan dolayı bende plastik aldım
Kubrabsyg45 Papatyam38 avent daha mı iyi diyorsunuz yani Evet bende mama olarak denedim farkettim ki hipp iyi. Gene de araştırmak istedim
Tugbactnn Avent, lansinoh, dr. Brown hepsini kullandım en memnun kaldığım ve yenidoğan için uygun olarak düşündüğüm benim tavsiye ettiğim en iyi biberon tommee tippee antikolik biberon. Bence şans vermekte fayda var.
Kubrabsyg45 Tugbactnn şimdi baktım yorumları çok iyiydi araştırıp denerim inşallah çok teşekkür ederim 🌸
Kubrabsyg45 Sila66 şimdi bir bayanda bunu atmış evet yorumladı güzeldi birkaç araştırma sonucunda bakalım ama aklımın ilk köşesine girdi şimdi bu gaz denilince