Byzcll Nesli25 henüz Doğum yapmadım ama pembemaviye gidiyorum genel olarak memnunum yakınlarım orda Doğum yaptı tavsiyeler de olumlu yönde hep ilgileri falan güzel
Seda_Kptn Nesli25 jimer en temiz ve en iyi hastane fakat doğum ücreti biraz pahalı geldi bana esentepeye gidiyorum doğumu mu da orda yapacağım kısmetse çoğu arkadaşım memnun kaldı hastaneden çok güzel ilgileniyorlar
Gmziscn Durumunuz varsa Acıbadem i tavsiye ederim ben orayı düşünüyorum ilk oğlumda jimerde yapmıştım 8 sene önce memnundum şuan için bir fikrim yok birde pembe mavi Doğum üzerine uzman👍
Ayferfeneer Gmziscn yaa benim cinsiyet yılan hikayesine döndü 14+3uz şimdi 11 de kız gibi duruyo dedi doktor 13te erkeğe hazırla kendini orda bişey var bugün acilden gittim o doktorda kıza benzetti
Gmziscn Ayferfeneer benimde aynı malesef😕 başta kız dedi doktorum kıza alıştık baya 12 haftalıkken kesin erkek dedi 14 haftada yine erkek 2. Ye oğlum olcak kısmetse senin ilk çocuk kızmı erkekmi
Ayferfeneer Gmziscn 15 aylık bi oğlum var 21 ay olcak aralari inş. Insan değişik istiyo. Acibademde kime gidiyosun
Gmziscn Ayferfeneer öyle evet değişik olsun istiyo insan ben biraz hayal kırıklığı yaşamadım değil ama alıştım erkeğede sağlıkla gelsinler ben umi plazada Jale gürlülerin Muayehane sine gidiyorum pembe mavi ve Acıbadem’de yaptırıyor doğumları tercihimi Acıbadem olarak kullanıcam
Gmziscn Ayferfeneer sen kime gidiyorsun pembemavide arkadaşlarımın çoğu Nedret hanıma gidiyor çok memnunlar
Ayferfeneer Gmziscn sezaryen mi olmuştun o doktor için yorumları okumuştum ilk gebeligimde genelde sezaryen yaptırıyo diye okumuştum da.
Nkoca Ben henüz doğum yapmadım ama doğum yapan arkadaşlarım var jimere gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim.
Ayferfeneer Gmziscn ben Esra can beyazliya gidiyorum nedret hanıma da gittim ama esra hanıma daha yakın hissettim kendimi daha rahatım onun yanında çokta memnunum 😍
Gmziscn Ayferfeneer kendi isteğimle son haftalarda fikir değiştirip sezaryen oldum hatta herşeyin normal neden sezaryen istiyorsun dedi yani öyle bir talebi asla olmadı
Ayferfeneer Gmziscn kadınlar kulübü iste hep 😀bi tane ona gidip normal doğurdum yazan yoktu. Bende normal istiyodum ama istemekle olmuyo bazen 🤔
Gmziscn Ayferfeneer o grupta öyle denk gelmiş demekki yoksa benim oğlum 8 yaşında çok zaman oldu sezaryen olalı bunda normal yapsam olurmu dedim hastaneden izin çıkarsa neden olmasın dedi hastaneler kabul etmeyebiliyormuş yoksa doktorum yapcak😅
Gmziscn Ayferfeneer jimerdeydi ozaman jale hnm orda yapmıştım çok memnun kaldım ama çok oldu şimdi nasıldır hastane fikrim yok🤷♀️
Ayferfeneer Gmziscn son zamanlarda memnun kalan hiç duymadim hatta komşumuz dış gebelikle hastaneye gitmiş anlayamamış doktor dış gebelik olduğunu başka doktor gelmiş fln kız ölümden döndü zamanla yarisiyolar dış gebelikte malum
Ayferfeneer Gmziscn hatta dün gece aradım bursadaki bütün hastaneleri nöbetçi kadın doğumcu var mı diye jimer kadın dogum hastanesi diye biliyoruz nöbetçi doktor olmaz mi yok bursada sadece pembemavide vardı erkek diye çok gitmek istemedigim için hepsine sordum