pandasever Kızlar selam 2 aylik hamileyim hamile kaldığım dan beri 2 kilo vermişim ama buna rağmen hafif bir göbeğim çıktı. Sizin kaçıncı ayda çıkmaya başlamıştı
Lulu02 pandasever benim de iki aylıkken vardı ama sonradan çok çıkmadı şuan 27 haftalık gebeyim ama diğer gebelerle kiyaslayinca küçük bir göbeğim var
Aylanursu pandasever merhaba bende şuan 8+6 haftalık hamileyim inan benimde göbeğim çıktı gören ya ikiz diyo yada karnının içi çok küçük 4 5 aylık saniyolar beni
strong_mom pandasever sen kilo vermiş bebek kilo almış olabilir ya da senin iç karnın büyüktür ondan çıkmamış olabilir ama 4-5 aydan sonra göbek çıkıyor 🌺
u-akyz pandasever 4.ayıma girdim hala kendi göbeğim 😀 diyorum bu çocuk nerde hamile gibi değilim dıştan bakıldığında
femme pandasever benimde 2 3 aylik ken bildiğiniz göbeğim vardi kocaman 4 aylıkken iyice büyüdü. Herhalde 6 7 olduğumda tasiyamam diyordum . Oyle olmadı durdu simdi 6. Ayı bitirdik normal yani
Aylanursu pandasever amin inşallah canım sağ sağlım kucağımıza almak nasip olsun bebislerimizi aynen şişlik değil 🥰