Belinay_AliEge Anneler merhabalar sancilaniyorum ufak ufak muayene oldum. Kontrolüm vardi . Neler yapabilirim . Nst iyi dedi doktor anlayan anneler bana yorum yapabilirler mi 🤎
Ozlem1479 Sancın cıkmamış nstde alttaki cizgiler sancıyı gosterıyor .acıklık içinde hastaneye yatırsa yıne acılmasını beklıyceksın . Evınde sancılarının artmasını beklemen en ıyısı
gamzeliyarim28 Ay ben de gidince bir bakmışım ki 3-4 cm olmuş diye göreyim lutfeeenn😂 arada olan ufak sancılarınız hangi bölgelerinizde ve ne derecede acaba??
Belinay_AliEge gamzeliyarim28 adet sancısı gibi kuzum ufak ufak vuruyordu megersem acilmam oluyormus sancilandikca. Bide bebek çok toplanıp sertleşiyor oda açılmaya etki ediyormuş . Bekliyorum bakalım 🤲🏻🤎
gamzeliyarim28 Belinay_AliEge ay adet sancısı çekmediğim için tahmin edemiyorum ama.. mesela bebeğin toplanması çok oluyor. Bazen kasıkta bazen de belde böyle kesilme gibi sancılar oluyor. En son bi açılma yoktu 1 hafta önce filan. 37+5im simdim. Inş sıradaki randevumda tespit edilir açılma 😍 suniye gerek kalmasın istiyorum cunku 😌