Duyguuu3 Ovülasyon Testimin ilkini saat 14.00 de yapıyorum ikincisinide akşam 22.00 da yapıyorum sizce saat aralığım nasıl 2 li yaptığımda böyle uygun oluyo çünkü
arirangg Duyguuu3 Günde iki tane yapmanıza gerek yok. İlk idrarla olmamalı. 14.00’te yapmanız yeterli
alya00 Duyguuu3 saat 16.00 da en uygun. Ben 17.00yaptım hep 2-3saat öncesinde sıvı tüketimini bırakıyordum
Ezo667 Hayır kesinlikle sabah uyandığında ilk çıktığın tuvaletinle beraber yap ve tam 12 saat sonra bir daha
Duyguuu3 Ezo667 arası 8 saat dediler 2 test günlük yapılacaksa birde ilk idrar önermiyorlar Öncesi su alımı azaltılcak dediler kafam karıştı 🤔
Kumru_6694 Ovulasyon testi kullandım, sabah ilk idrar değil kesinlikle kutusunda yazıyordu zaten. Öğlen 4 gibi yapıyordum ben ve 12den sonra çay kahve tüketme canım öyle yapmalısın
Duyguuu3 Kumru_6694 kutuda yazıyor evet daha uygun sonuç aldığınız saatler vardır belki diye yazdım canım sen tek test mi yaptın günlük
Kumru_6694 Duyguuu3 evet canım mesela çift çizgiyi yakaladığım zaman diyelim saat 4te yaptım çıktı, tekrar gece 11 gibi test yaptım gene çift çizgi olmuştu yani çift yaptığım günler çizgiyi gördüğüm günlerde yaptım en az 3 gün değerlendirmek lazım tabi 🙈