Selam hamişler herkes gibi bende doğum hikayemi yazmaya geldim çok bekledim çok sabırsızlandım hiç bitmeyecek gibi geliyordu 41+3 haftanın sonunda kucağıma almak nasip oldu çok ağrı çektim açılmam kolay olmadı saatte 1 cm olmuyordu bile rahim çok sertti muayene için geldik cumartesi sabah doktor rahimde kontrol etti ve ve tetikledi 2 gün oncesinden de hafif adet ağrısı gibi ağrı vardı ve 2 cm açılma vardı doktor baktığında sonra eve gönderdi akşama doğru çok fena arttı ağrılar yerimde duramıyordum her 5 dkkaya geliyordu hastaneye gittik hemen ebem o kadar güzel ilgilendi ki belime mesaj yaptı falan ve Türkçe de biliyordu az çok ama ben dayanamadım artık ağrıları nerdeyse 10 12 saat şiddetli agrı çektim açılma 5 cm di o kadar saatte bende Epidural istedim sonra hiç agrı hissetmedim ama makatta aşırı baskı oluyor 9 cm olunca açılma ebem suni sancı verdi 2 saat kadar suni sancı çektim ve sabah 6.18 gece mucizem geldi dünyaya gerçekten öyle güzel ki şimdi dikişlerim var çok sıkıntılı ama evladınızı alınca kucağınıza hepsi geçiyor resmen ağrı kesici gibi Allahım bütün hamilelere dayanma gücü versin bir avazda kurtarsın rabbim evet biliyorum biraz uzun oldu cok da iç açıcı değil ama hepsi geçiyor inanın sonunda ve o evlat kokusu cennet resmen