myangelson Busra77- kasılma önleyici ağrı kesici bir fitil ya da hap hali var erken doğum riskinden dolayı veriliyor 32 haftadan sonra kullandirmiyorlar genelde öncesinde kullandım ben çok
Sureyya1 Busra77- sanciyi kasilmayi onlemek icin kullaniliyor 28. Haftadan sonra kullanilmasi onerilmiyor. Suz azligina ve bebekte hipertansiyona sebep oluyormus ben acile gittigimde berdiler endolu kendi doktorunnkeske kullanmasaydin dedi
Arzu3434 Erken doğumu önlemek için ve kasılmaları azaltmak için ama sık sık kullanmayı tavsiye etmiyor doktorlar
Merakliana6 Sureyya1 ama yetinen göre değişebiliyor işte kasılması olup rahim ağzı koşa olanlar haftası küçük olanlar ne yapsın
EbruDUNDAR-47 Merakliana6 ben 15 haftalık ikizlere hamileyim dün inanılmaz sol kaşık ağrısı yaşadım doktor bi tane enzol fitil uygula dedi içuyguladım ve 2 saat sonra ağrımı baya hafifletti
myangelson Merakliana6 32 haftaya kadar endol kullanılabilir demişti doktorum bende kullanıyordum 22. Haftadan itibaren hergun kullandım sonra ağrı oldukça kullan dedi doktor 32 ye kadar kullanılır sonra keseceğim demişti
EbruDUNDAR-47 myangelson anladım peki ağrılarınız ne zaman başladı ve ne gibi ağrılarınız vardı.. ben dün gece kalça ağrısı yaşadım bacaklarıma vuruyordu çok zorladı
myangelson EbruDUNDAR-47 ben serklajliydim 19. Haftamdan beri kasılma vardı. Sürekli kasılma yaşıyordum ve sancı oluyordu bazen o sebeple kullandım ben