gelartkk semosderler muayene ücreti Songül hanımın bı tık daha uygun canım memnun olanda var o yüzden ona gideyim dedim
Kubrakurtal gelartkk daha bir kere girdim ama büyük ihtimalle her nst ücretlidir diye düşünüyorum 🤷♀️
gelartkk Kubrakurtal profilinizde gördüm Tuba hanımdan memnun musunuz? Bı de randevusuz muayene olunabiliyor mu
Kubrakurtal gelartkk gelartkk ben genelde randevu alıp gidiyorum ama gün içinde boşlukları oluyor ben memnunum çok.kibar birisi ilgili.bilgili bir sorun yaşamadım bugüne kadar her soru sorduğumda detaylıca anlatıyor.
gelartkk Mervegnccmz canım çok soru soruyorum k.bakma sıra çok mu geç geliyor her saat mi yoğunluk oluyor ona göre gidelim
Kubrakurtal rky2 dün muhasebe ile görüştüm doktordan doktora değişiyor benim doktorum Tuba günay normal 8 bin TL sezaryan 14dediler eğer gece gerçekleşirse doğum doktorunu istersen exrta 5.500dediler tabi diğer doktorlar için durum değişiyor.
rky2 Kubrakurtal 40+2 haftalik gebeyim, bu saatten sonra kabul ederler mi? Ben Bağcılar Medicine hastanesine gidiyordum. Doktorum rahatsızlandı kalp hastasıymış ve izinli. Doğum haftasına denk geldi, çok fazla stres yapıyorum.
Kubrakurtal rky2 kabul ederler neden etmesinler strese girmeyin herşeyin hayırlısı sonuçta onlar bizim için ordalar gidip görüşün bence 🙏
zehra135 rky2 Medipole gittiniz mi? doğum yaptınız mı acaba? Bende sizin gibi son haftalarımda gidicem şehir dışından geldiğim için. Kabul eder mi etmez mi düşüncesi vardı.
rky2 Kubrakurtal doguk haftasına denk gelince ister istemez panik oldum. Peki önerdiğiniz bir doktor var mı bu hastanede özellikle normal doğumu destekleyen?
Kubra-2363 Songül hanıma takipliyim bende 37de gel nst için dedi fiyatı da 280tl doğumda 12-15 arası değişiyor kızlar hastanenin
Kubrakurtal rky2 hastane zaten genel olarak ben gebe eğitimlerine de katıldım anne bebek dostu bir hastane bütün ebeler ve doktorlar normal doğum olmasından yana cesaret verdiler meşhur doktorları var adı duyulmuş ama çok yoğun olduklari için ben tercih etmedim siz arastirim isterseniz
Cananss semosderler bugün elif hanıma gittim ama çok hoşuma gitmedi Nagihan Hanım daha ilgili ve samimi gibi geldi bana . Nagihan Hanım sürekli bana renkli ultrason verdi bu vermedi renkli vermediniz dedim yüzünü dönmedi dedi. Ne biliyim biraz daha ilgilenebilirdi sanki . Bilgili tatlı ama ne biliyim soğuk sanki
semosderler Cananss tercih meselesi tabii ,bence yeterli samimiyette benim için bilgisi , tecrübesi ve deneyimleri de iyi , henüz cinsiyeti belli olmuyor o yüzden renkli veya renksiz ultrason vermesi benim için pek farketmiyor birazda beklenti meselesi sanırım