Semaazz Kızçeler 16 haftalık olduk çok şükür 😊 ama öyle bir kaşıntı geldi ki anlatamam. Özellikle göğüs ve göbek çevresi. Temiz tutuyorum kendimi. bebek yağıyla banyo yaptım nerdeyse yine yok geçmiyor. Var mıdır bi çaresi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sila66 Semaazz doktora gitmek gebelıkte kasıntı ıhmal edılmemelı veya numarası varsa ara 💜 benım ılaca alerjım cıktı saglık ocagı vermıstı kendı doktorum hemen bırak dedı bırakınca kasıntı gıttı farklı bı sebep olabılır catlak,kolestaz,alerjı falan🤍🤍
Atlassmomm Semaazz bende de oldu hem Kadın doğum hemde Dermatoloji de muayne oldum uyuz yada karaciğer zehirlenmesinden şüphelendiler en son ihtimal de gebelik alerjisiydi tahliller temiz çıktı rahatladık gebelik alerjisi olduğunu hormonlardan dolayı vücudun verdiği bi tepki olduğunu öğrendik düşük kortizonlu bi krem kullandık doktorun tavsiyesiyle bir hafta kadar birde piyasa da bilinen bi marka nemlendirici kullanmamı istedi şuan iyiyiz ama doğuma kadar da sürebilirmiş belirli aralıklarla. Bence sende görünmelisin hamilelikte kaşıntı önemli bir bulguymuş
dilay_06 Semaazz bebek yağı ben de kullandım çatlak için kırmızı sivilceler çıktı ve aşırı kaşıntım oldu. Doktor alerji kremi yazdı kullandıkça geçti. Bence bebek yağına alerjin var kullanma.
Fik Kuzu benim arkadaşım da öyleydi de çatlak kremi aldı kaşıntısının azaldığını ve yok olduğunu söylemişti ama sen yine de en iyisi doktora danış 😊
Fik Kuzu benim arkadaşım da öyleydi de çatlak kremi aldı kaşıntısının azaldığını ve yok olduğunu söylemişti ama sen yine de en iyisi doktora danış 😊
Semaazz Sila66 doktor çatlaktan olur bebek yağı kullan nemlendir dedi ama hiç geçmedi. kabarma kızarma gibi şeyler yok. Sadece kaşıntı var 😂♥️♥️
Sila66 Semaazz ben kasıntı var dedıgınde yanıma gel bakayım bısey varsa cildiyeye gidersin dedı kan verdım tekrar ılactan dı ama ben farkına varmıstım ılactan oldugunun😂😂💜💜💜
Semaazz Sila66 çokça geçmiş olsun o zaman bende kontrole gittiğimde geçmediğini söylerim. Olmadı cildiyeye gidiyim 😍😍💜💜
Semaazz Atlassmomm sizin her yeriniz mi kaşınıyordu yoksa belirli bölgeler mi? Birde kızarma neyim var mıydı? Çünkü bende hiç kızarma kabarma yok
Atlassmomm Semaazz karın bölgesi ile başladı sonra heryerim kaşınmaya başladı özellikle geceleri uyuyamıyordum artık
Atlassmomm Semaazz ayrıca bende de görüntü de hiç bişey yoktu ilaçları filan da bıraktırdılar yine devam etti
Semaazz Atlassmomm ben en yakın zamanda bi cildiyeye görünüyüm çünkü geçecek gibi değil. Ve karin bölgesi göğüs bölgesi aşırı kaşınıyor dediğiniz gibi
Cc-mm-krk Aynı haftalardayız bende de fazlaca var çatlak kremi yağ sürünce rahatlıyor göbek çevresi genişlediği için. Birde kasımayı hiç önermiyorlar sık sık nemlendirmek şart
Semaazz dilay_06 aslında yoktu bebiş yokken kullanırdım hatta ağda sonrasında mutlaka bebek yağı kullanırım. Kaşıntı bebek yağından önce başladı malesef 🤦♀️🤦♀️