Crnryyn01 Bir çok kişiyi bildim. Yanıldığım çok azdır. Ama kendime çare olamadım. Bana da bi baksanızzzz şu an 18+1 im. Ama elimden net 13 haftalıkken resmî var. 18 de poposunu dönmüş göremedik.
MihrimahsMom34 Crnryyn01 benim de 13+4 haftalık resim var elimde. Acaba cinsiyetini tahmin edebilir misiniz 🤗 
Merve1531 Crnryyn01 9 haftalık görüntüden bişey anlamazsın dimi o zamann başka şeylerden mi anliyosun bebeğe göre mi
Crnryyn01 Merve1531 valla çok kişiyi bildim. Kendiminkine yorum yapamıyorum ya. Kendime erkek diyorum ama içimden geçen ve istediğim de o olduğu için sanırım. Ama herkes bana kız diyor . 😂
Burcu395 Crnryyn01 erkek gibi geldı bana anlamam ama öyle hissettim benım bebişide prensip gereği doktor 16 cı hafta söyleyecekmıs
Burcu395 Sizce benimki nedir taramasından cıktık prensip gereği doktor 16 cı haftadan önce söylemiyorum dedı
Burcu395 Crnryyn01 bu arada tek kız diyen sensin kemik yapısı iri duruşundan maşallah nazar değmesin bıcırığıma herkes erkek bu dedı nasip artık ilk cocugum ikisinde eşit kabulüm durumlardan haberdar ederım canım cınsıyet belli olunca sevgıler:)