minikmucizeemaak Svd12345 Anladım canım hayırlısı olsun sağlıkla duyalım inşAllah bende bayramdan sonra gideceğim ❤️
myangelson minikmucizeemaak ah canım benim o kadar mutlu oluyorum ki gördükçe kendim görmüş kendim hamile kalmış gibiyim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤍🤍🤍🤍
minikmucizeemaak myangelson Allah razı olsun canım❤️🤲🏻 Amiin tek dileğim o sağlıkla devam edip sağlıkla kavuşmak🥹 Rabbim tez zamanda sana ve istiyen herkese sağlıkla nasip etsin ❤️
Aysenur3535 minikmucizeemaak Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım aramızda 1 gün var benim de 4+6 ben nasipse haftaya perşembe günü gidicem ama seni görünce beni de bi heyecan merak sardı şimdi 😂
Aysenur3535 minikmucizeemaak Evet her seferi çok farklı benim bu seferki gebeliğim ilkine göre farklı geçiyor ilk gebeliğim 16 haftalık düşük oldu inşallah Allahım bu sefer sağ sağlim sağlıklı kucağıma almayı nasip eder 🤲
minikmucizeemaak Aysenur3535 Amiinnn benim de kimyasalım var 1 tane Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize ❤️🤲🏻