Zumra_elif61 hulyabilgic elisa falan da ekleye bilirsin aynı koyma madem ki gelin istemiyor gibi görümce olursun hemen 😂😂
hulyabilgic busragil millete gore hareket ettigim için degil banada mantıklı geldi iki isminden bilinmedik ve zor olmasi ilerde çocuğada sorun olcagini düşündüm.
busragil hulyabilgic Vera baya popüler bu arada, cevremde 3 tane Vera bebek var şuan😂 10-20 sene sonrayo dusun bi de, cogu 2023 lu kiz bebekler Vera aslinda, hani cocuk ilerde sorun yasamaz😄
Gizem3544 hulyabilgic canım ben olsam bende rahatsız olurdum sizi kırmak istemiyor bişey söylemiyor olabilir ama belli ki rahatsız olmuş hiç gerek yok bence o kadar güzel kız isimleri var ki :) Eva Vera,Defne Vera,Nil Vera,Alya Vera,Elif Vera gibi ☺️
ikiprensannesi__ hulyabilgic eflin Vera Eslem Vera Gibi isimler var bencede gerek yok Ece koymaniza bence yenge haklı ben olsam bende istemem
hulyabilgic busragil bende bu ara cok sık duymaya basladim dediginiz gibi ilerde daha cok kullanilan bi isim olucak 😃 ama işte olumsuz yorumlar beni cok etkiledi