Kuzuletta Melomy Benimkini de bilmişti bence artık atanması gerek, çoğu dr dan iyi biliyor 😅 @esmerella37
Melomy esmerella37 inşallah teşekkür ederim siz de en kısa zamanda güzellikle kolaylıkla hayırlı haberi alın inşallah bu sefer de biz tahmin edelim 🐣🥰
Melomy 4kuzuannesiyim evet sanki benziyor kaçıncı hafta da kıza benzettiler, bana ikili tarama zamanı buyuk ıhtımal kız denmişti 12.haftada
Melomy esmerella37 insan kendine gelince belki o telaştan kafası karışır 🙈 gerçi benim de hiç ama hiç tahmin yeteneğim yoktur ama sonuc olarak sağlıklı hayırlı olsunlar 🥰
Arelin_kardesi esmerella37 ben iki yerde denk geldim size bı kız bı erkek dediniz halen öyle net birşey demiyor doktorda
crazymommy esmerella37 Kızz nasıl biliyorsun çok merak ettim 🙊🙊 Sağlıkcımısın yoksa biri el mi verdi sana 😂😂
Sahradmla Melomy banada 11. Haftada kız dediler inşallah değişir 2 kızım var sağlıklı hayırlı erkek evlat nasip eder inşallah rabbim yarın devlete gideceğim bakalım o ne dicek 😂
esmerella37 Melomy amin insallah olsunda insallah allahımın izniyle atarm tabiki sizde bana tahminde blunursnz 🥰🥰🤲🏻🙏
4kuzuannesiyim esmerella37 bana cevap vermeyince gerçekten üzülüyorum kaç gündür yazıyorum canım ya ☹️
Melomy 4kuzuannesiyim 15+6 da yani bugün erkek olarak değiştirdi tahminini sizin icindr hayırlısı olsun inşallah 😍
Melomy esiaks valla ben de diger tutturduklarını görünce kendim icin heyecanlanıyordum bugün bir kez daha helal olsun dedim 🤩😂