Hilalarikan doktorum daha 5. Haftada kese bile minicikken hangi haftada ne testler var neler isteyecek hepsini tek tek açıklamış yazılı bir kağıt vermişti. Aşırı dikkat ettim. Şekerli şeyler asla yemedim diyebilirim yaklaşık 7-8 ay. Pirinç, ekmek va bunları bile tüketmedim. Şekerim gayet normal güzel çıkıyordu. Daha şeker yüklemesine zaman varken su haftada yükleme istiyorum mutlaka yapalım dedi. Şekerim normal çıkıyor tatlı da yemiyorum bebeğin suyu da normal yine de gerek var mı dediğim zaman evet ben gerekli görüyorum riske atamam en başından beri anlatıyorum sana dedi ve bende doktorumu dinledim. Belki pimpirikli bir doktor. Belki başına bir olay geldi o sebeple etken haftalardan risk görmese bile istiyor. Her şey olabilir. Ama hiç bir doktor hastasının kötülüğünü istemez. Kendi bilgileri doğrultusunda yardımcı oluyor. Dediğim gibi güven vermiyorsa gitmezsiniz. Ama doktorların büyük kısmı bu testleri artık istiyor hatta çoğu zorunlu yaptıracaksın diyor. Hayatınızda hep organik hep doğal sağlıklı besleniyor gibi davranmışsınız. Ama eminim tatlıda yiyorsunuz, ekmekte. Cips kola da yiyip içiyorsunuz. O yüzden bu kadar kasmaya gerek yok.