Haleyyy

Bu bilgiyi sizinle de paylaşarak devamını getirmek isterim🥳 bende çok kararsız kalmıştım fakat en son dedim ki saçmalama ipek hayatında hiç çikolata yemiyor musun? Şeker yemiyor musun, reçel , tatlı, hamur işi,cips vb zararlı olduğunu bildiğimiz şeyleri ay ama canım çekiyor diye az da olsa yiyorsun hiç yememezlik yapmıyorsun doktorun yapılması gerek dediği amacı sağlık olan konuyu aaa zararlı diyenler sayesinde neden yaptırmamayı düşündün dedim ve cevap olarak kendime demekki insan fıtratı işine geleni doğru kabul edip işine gelmeyeni yanlış kabul ediyor dedim.
İki kere şeker yüklemesi yapılmak zorunda kaldım ikisini de limon aromalı içtim ve abartılacak gibi bir şey değildi asidi kaçmış gazoz gibiydi inan. Ve sonuç ? Şekerim çıktı.
Eğer şekerimin olduğunu bilmeseydim bebeğim ve benim için daha fazla zararı olacaktı ama yaptırdım ve ikimiz için önlem aldım.
Hani derler ya tevekkülünü yap gerisi Allah’a bırak. Önlemini alman lazım maalesef bir çok insanın gizli şekeri var ama bunu bilemiyor daha sonrasında istenmeyen durumlarla karşılaşabiliyor. İçeceğin 50 ml glikoz belki de nelerin önlemini aldıracak öyle düşün. İnşallah yaptırırsın şekerin çıkmaz ve ohh be yokmuş diye rahat edersin sevgilerle 🤗🌼