Love13 @Sila66 sılacım sana ne sorucam fıstığım haftaya sezeryan olucaksın ya şimdi ameliyata girmeden önce kan hazırlığı falan yapılıyor mu acil durum olursa kan ihtiyacı olursa falan diye bizim bu plasenta durumumuzdan dolayı ?
Sila66 Love13 doktorum bana şey demişti eğer kan lazım olursa ben veririm demişti aynı kan grubuyuz onda harıc bısey demedı haftaya ebeler hazırlıycak bakalım benı anlatırım o zaman 🌸
Mihridzhan Sila66 doğumunuzu anlattığınız bir postunuz var mı Sıla hanım merak ediyorum nasıl geçti, kaçıncı haftada doğum yaptınız. Ben Plasenta previa totalisim ilk çocuğum biraz tedirginim, biraz heycanlı. Biraz bizi rahatlatırsanız ne mutlu oluruz 🥰
Lindam06 Sila66 düzelir mi acaba ? Daha haftam da küçük düşükte yapabilirsin yazıyor İnternet te ama bebeğim gayet sağlıklı 😥😥😥
Nur-0101 Sila66 Merhaba ben geçen yıl da 38 haftalık bebeğimi kaybettim kordon sarkmasından bu hamileliğindeyse 20 haftalığım şuan bugün doktor dedi plesanta biraz öndemi aşağıdamı kanama yapabilir biraz riskli dedi öğlen sonu tekrar gidicem nolur dua edin ne yapmam gerek
Sila66 Nur-0101 öncelikle başın sağ olsun canım doktorun sana kanamanın olmamsı ıcın progestan verır bu rahım agzını sıkılastırıyor düşük veya erken dogum olmaması ıcın💖 onu dıkkatlı ıc benım hiç kanamam olmadı hıc bır damla bıle 32 haftaya kadar yattım sonra kalktım sadece wc ve yemek ıcın kalktım ılıskı yasak olucak , sola yatıyorsun doktorum alısverısı bıle ınternetten yap demişti ben hastaneye gittikçe yaptım veee 39 haftada doğurdum sorunsuz plesenta lafı bıle geçmedi🥰 korkma hiç haftan erken belki degısır💖