hayalperest2310 Tanembebek5 birde penye battaniye canım beşli hastahene Çıkışı bez vermiştim yeterliydi
Mucizebebek2 Tanembebek5 tulum şapka zıbın eldiven çorap bez battaniye bide ekstra birşey verseniz de giydirmiyolar geri veriyorlar
motherisbackk Tanembebek5 5 li hastane çıkışı bir tane zıbın bir tane penye battaniye bir tane de ıslak mendil koydum
TubaEraslan Ebeye bebek için giysi verilrken anne için de istiyolarmış canım geöen hafta doğumhane gezdirdi beni ebem ordaki görevliler dedi kendine de hazırla bebeğinki gibi seni de burda giydiriyoruz dedi . Son an da onu sa hazırladım bende
engineermom_ TubaEraslan bu düzenleyicilerden alıp anne için ayrı bebek için ayrı koyup ebeye vermek mantıklı sanki ben normal valiz yaptım düzenleyici almam demiştim ama sizin yorumunuzla ihtiyaç olabilir sanki
TubaEraslan engineermom_ inanınki varmış bende almıştım işe yaradı . Bebeğinkini koydum ayrı bi kaba bennimkide koydum . Üstte koydum ebe verilcek diye . Diperlerini de çoraplar ayrı pijamalar ayrı hepsini tek tek paket gibi yaptım eşiminkiler hariç 🐣🥰