Sevimo Kızlar 39+2 deyim nişanım geldi bugün. Sizin nişanınız geldikten kaç gün sonra doğum yaptınız? Benim ilk gebeliğim.
Bircandeniz Sevimo aynı gün 5 saat içinde doğurdum. Nişandan 2 saat sonra hafif hafif sancılarım başladı
KLORAKHANIM Sevimo benim 1 hafta once geldi 🤷♀️ duzensiz sancilarim cogaldi sadece, onceden nst de 1 gram cikmazdi nişandan sonra duzensiz sanci goruyoruz surekli, baska bir sey yok
Bebis12929e KLORAKHANIM ben çatı muayenesine girdikten sonra nisanim geldi arada sanci oluyo duruyo doktor sancin kanama syun gelmese gelme dedi24 nisana kadr
KLORAKHANIM Bebis12929e aaa benim nisan geldikten sonra 4 gunde 1 cagirdi sende git bence muayneden sonra geldiyse haber et
Bebis12929e KLORAKHANIM soledm normal dedi her gidisimde catima bakmalrindan korkuyom cok aciyo muayenesi🙄
KLORAKHANIM Bebis12929e ayy hic sormaaaaa 😪 ben oyle bi bagirdim ki ebe kostu doguruyom sanmis jaznns
Bebis12929e KLORAKHANIM aynn bende ebeye tekme atmjsim o agriyla bitikten sonra soledi acidi diye benmkide acidi dedm😅😅