Merhaba gebeler ben doğurdum dünyalar güzeli bir kızım oldu.🌼
-37.haftada çatı muayenesi oldum bir sıkıntının olmadığını normal yapabileceğimi kilosunun 2760 olduğunu söyledi doktorum.45 dk yürüyüş yap dedi hergün ertesi gün 45 dklık yürüyüşle başladım güne hafif tempolu eve bir geldim nişan gelmiş bir damla açık pembe bir kan,hemen doktorumu aradım gel dedi bakalım 28.haftadan beri bebeğin başı doğum pozisyonundaydı zaten çatı muayenesinde hiç açıklık çıkmamıştı ve kanala girmemişti daha nişandan sonraki muayenede de hiçbir şey değişmemişti aynısıydı yarına alıyoruz bebeği dedi doktorum ben şok ,hatta normal gelmesin diye de 2 tane de ilaç verdi çünkü bebek bugün gelmeye çalışıcak gibi dedi 2 gündür zaten çok hareketliydi ve hiç uyumuyordu.
-Çatı muayenesinden 3 gün sonra 37+3 de epidural ile sezeryan oldum 20 dk bile sürmedi ameliyat çok güzel geçti bebeğimi ilk gördüğüm an inanın herşeye değiyor 🫶🏻😘
-Sütüm ilk gün gelmedi haliyle mamayla besledik ama 2.günün sonunda geldi mamayı hemen bırakıp süte geçtik şimdi benim dünyalar güzelim 5 günlük 🌼💛🧿
-İyileşme sürecimi de çok yazmak istemiyorum herkesin farklıdır .
-şimdiden size istediğiniz şekilde hayırlı doğumlar hanımlar 🤲🏻🤲🏻🤲🏻