Gizem3544 Pandorakutusu 34+2 bugün.Hazırlıklarımız tamam çok şükür bi emzik biberonlarını kaynatıp koyucam.. tabi eksikler hiç bitmiyor o ayrı konu hep bir sipariş verir haldeyim 😅 daha doğum şekli belli değil şimdi düşünme daha erken dedi geçen hafta doktorum bakalım bekliyoruz heyecan ve korku var bende daha çok ebeveynlik korkusu diyebilirim😅 sağlıkla gelsinler🫶🏻
Kades1234yasn Pandorakutusu Hayır canım bebeğin doğum kanalına yerleşmesi lazım o şekilde iki üç hafta duran bebekler var benim kızım gibi
Pandorakutusu Nurcangulpideci bende bir an önce çıksın yüz üstü yatıyım diyorum hahaaha sonra yapabilirmiyim acaba diye korku geliyo bazen 🫣
AdaKaranfili sewal-065 Rahim ağzı kisaligim çıktı 2 hafta önce. Yarın yine ultrason yapicak doktor.duruma bakıcak. Gecen sefer son gün 25 mayis demişdi.simdi bakalım nasil ilerliycek. Adətə görə 29 mayis gösteriyor tam 40 haftanın tamamı. Bana göre 19-20 si gibi gelir. İkinci doğum benimki bu arada
busenaz68 Ahsenkhrmn verir verir ben yazdım doktoruma 35 haftaligim 36 olunca gün almaya geliyim mi fiye gel dedi cuma günü Alicam inşallah 🥰
Crescent96 34+4 haftadayım bebiş 3 hafta önde oldugu icin dogum ne zaman olur bilemiyorum perşembe randevum var doktor ne dicek merak icindeyim🫢 hazırlıklarda tamam ütülerim bugun bitti akşmda çantamı hazırlıcam insallah
Kades1234yasn Pandorakutusu 35+3 heyecanlıyım ve artık sabırsızlıkla bekliyorum doğmasını herşeyi hazır
Zeynep_Krhsn Tanembebek5 Benimde 2 Mayıs sezeryan dedi dedim bayramdan önce olsa hem 18 i 37 hafta oluyorum falan oldu yarın alalım istersen saat kaç gibi olsun diye dalga geçti 😅😅 heyecandan duramıyorum mi çok uzun geliyor ay atlıyor ya çıldırıyorum 😅😅
Tanembebek5 Zeynep_Krhsn 🤣🤣🤣🤣 bizim doktor da az ye diyor tosunu içerde tutmak için 😁😁😁 bi de böyle pazarlık yapsam sen evde doğur annem der 🤣🤣🤣
Nurcangulpideci @Pandorakutusu yatabilcez mi bakalım 🤔 bence bundan sonra bize kesintisiz bir uyku yok 😐
Mucizemiz15 Earth3342 Amin Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah Amin 🤲🏻🤲🏻
Sla8995 Pandorakutusu 20 günüm var 🥲doktor bugün sezaryen tarihini verdi . Heyecan korku stres hepsi bir nasıl hissettiğimi bende bilmiyorum sanki 🥹🥲
catandgirlmom Pandorakutusu her şey hissediyorum.. 33+4 olduk.. 38 de saplıkla gelsin diye dua ediyoruz 😊 her şeyi hazır minnoşun kendisi de fıldır fıldır içerde bence çok durmayacak minnoş bakalım sağlıkla inşallah