AyFa1608 Esra_57 o kadar açıklığa rağmen niye bu kadar zor oldu ki ya kuzum.. oğlun da iyi olucak Allah ın izniyle merak etme. Rabbim en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin size
Esra_57 AyFa1608 bende kendimi cesaretlendiriyorrum 5 cm açıklığım var yolu yarıladım hemen doğururum diye ama çok zor ve çok kötü bir doğumdu canım çok zor…
THale Esra_57 merhabalar , öncelikle geçmiş olsun ve bir an önce bebeğinize kavuştursun Rabbim sağ salim… Ben de Sinop’ta doğum yapacağım nasipse . Ama Sinop’tan çok korkuyorum . Sizin doktorunuz kimdi acaba ?
Esra_57 THale normalde Selda şahnaydı ama o gece icabcı Mehriban Nebioğluydu ama doğuma girmedi ebeler doğurrtu
AyFa1608 Esra_57 Rabbim mükâfatını verir inşallah canım benim. Çok geçmiş olsun. Yavrun da inşallah en kısa zamanda kucağına gelir inşallah Rabbim şifa versin
yesimkarayigit Rabbım Şafi ismiyle şifa versin inşallah çok zor bir durum Allahımın izniyle geçecek Bu fünler 🙏❤️
AyFa1608 Esra_57 çok çok haklısın… Korkma dua et bol bol gözlem amaçlı tutuyolardır yakında gelir kollarına inşallah 😌 çok mu sıkıntısı var ne diyorlar doktorlar
mother2 Esra_57 duygulandirdi postun saglikla kavusun bende kuvez yolu bekleyen annelerdenim rabbim sabir versin ve bir an once kavustursun canım
4kuzuannesiyim THale dört çocuk annesi olucam nasip olur bu sene bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil önden kız arkadan bakınca erkek diyorlar şaştım kaldım valla
Esra_57 AyFa1608 kanlada sıkışıp oksijensiz kaldığı için beyninde hasar bırakmış olabilir mi diye kontrol ediyorlar 10 gün kalacak şimdilik
Nutal09 Esra_57 canım bestlak damla al benim üstümde gelmiyordu 3 kere kullandım çok şükür geldi benim bebeğim de kuvezde bugün süt goturucem inşallah beslenir
YLD_95 Esra_57 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah en kısa zamanda kavuşun evladiniza 🤲🏻
Annecim58 Esra_57 yaa okuyunca Çok dokundu 😓 benim oğlumun adı da Miraç 3.5 yaşında şuan yaşadığın duyguları bende yaşamıştım çok iyi anlıyorum ayni sekilde solunum sıkıntısı vardı sadece 1 hafta kuvez de kaldı sağ salim çıktık sende sakın korkma uzun surmeyeceginden eminim 🙏🙏🙏
Esra_57 Annecim58 inşallah sürmez 10 gün demişler ilk süreç olarak hasar kalmamasını temenni ediyoruz sağ salim alayım kucağıma