Esra_57 Size pozitif normal doğum hikayesi yazmak isterdim hep öyle hayal ettim ama maalesef yazamayacağım dün gece 10.45 de doğdu oğlum solunum sıkıntısı var başka şehre sevk ettiler dua edin olur mu lütfen Miracıma kavuşmayım bir kere koklayamadan öpemden dokunamadan gitti
Canimucizem Esra_57 rabbim ya şafi adıyla şifa versin üzme kendini sen güçlü durucaksin ki ona süt olsun döndüğünde ona besin vereceksin ki hemen toplacayak kaç haftalık bebekler doğuyor da yaşıyor rabbim çok büyük kötü hiç düşünme iyileşecek ve sana güçlü bir şekilde geri donucek sende o gelinceye kadar bol bol süt biriktirceksin ona ki hemen toplasın oda kendini Allah yardımcın olsun kuzum üzme sakın kendini doğum haftası da güzel Allah’ın izni ile gelicek yanına 🧡
aysesu Dualarım sizinle ve bebeğinizle. Kendinizi güçlü tutun en kısa zamanda bebeğinize kavuşacaksınız ve o geldiğinde size çok ihtiyacı olacak 🤍
gamzeliyarim28 Veren de, büyüten de, yaşatan da Allah.. onlar bize sadece emanet.. sabırlı olup emanet bilinci ile kendinizi rahatlatin🧡
Esra_57 Esraliiii 38+4 doğdu solunum sıkıntısı varmış doğum yaptığım hastanede ekipman sıkıntısı yüzünden Samsun’a sevk ettiler 😔
DuriyeSerap Esra_57 canım Allahım bir an önce sana kavuştursun uzun ömrü olsun hangi şehirde doğum yaptın ?
Nutal09 Esra_57 geçmiş olsun canım bende dün doğum yaptım benegim aynı sebepten kuvezde Rabbım senin bebeğini de benim bebeğimi de hastanede olan tüm bebeklerin de sağ salim annelerine kavuştursun inşallah 🤲
esmerella_06 Esra_57 korkma canım iyi olur inşallah benim yiğenimde solunum sıkıntı yaşadı 3 gün kaldı küvezde çıkardılar kötü düşünme sakın
3Tospikannesi Esra_57 Rabbim şifasını versin tez zamanda atlatır evine gelir inşallah geçmiş olsun dualarım sizinle 🥺
Oglusum5357 Esra_57 kavuşursunuz Allah’ın ıznıyle yenıdogan çok bebekte tedbir amaçlı yapılıyor bu..sınoptan Samsun’a mı sevk oldu
Deletedmom_85 Esra_57 gözlerim doldu inşallah tez vakitte kavuşun yavrunuza rabbim büyük dua edelim hep birlikte ❤️
DuriyeSerap Esra_57 Ben samsunluyum giresunda yaşıyorum ama yinede elimden bisey gelirse söyleyebilirsin büyük ihtimal fakülteye ya da kadın doğuma mı sevkettiler bebeği orda