39+1 haftalıktim ne bel ağrısı ne başka bir şey hiçbir şey yoktu. Akşam oldu içimden bir ses duş al dedi gittim sıcak duş aldım yarım saat daha sonra eşimle cinsel ilişkiye girdik doğumu tetiklesin diye daha sonra tekrar dusa girdik birlikte o belime ve karnıma masaj yaptı yatağa geçtim bı on dakika sonra karnıma kramp girmeye başladı umursamadim yattım tekrar girdi dedim yalancı sancidir belimde hiç ağrı yok cunku. Sabaha kadar bu karın ağrısı beni uyutmadi hatta ben zehirlendim sandım tavuk yemiştik iftarda dedim o beni zehirledi galiba neyse sabah kontrolüm vardı kontrole de yürüyerek gittim ama iki büklüm oluyorum ağrı girince. Doktoruma dün geceden beri karnimin çok agridigini söyledim çatala çık bakalım dedi daha öncesinde çatı muayenesi yapmıyorum demişti bir baktı ki 5 cm açılma ama bebek kanalda değil sen doğuruyorsun hemen yatisini yapalım dedim hayır eve gidip gelecem eve gittik eşimle baktım sancı sıklaştı 1 saat içinde geri geldik tekrar baktı alttan açılma 8 cm sonra bebeğin suyu boşaldı ben duramıyorum yerimde ama yürüyorum nefes alıyorum sancı geldikçe sonra çatala çıkardılar doğum tamamen başlamıştı 3 ikinmada bebeğimi kucağıma verdiler çok şükür 2.800 gram minicik bir oğlum oldu yarım saat içinde doğum yaptım Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin asla normal yapacağıma inanmiyordum elinizden geldiği kadar sanciyi evde çekin doktorum hiç bagirmadin maşallah normalde burayı yıkıyorlar dediler şuan oğlumu emziriyorum hemende ayaklandim 3 dikişim var ama olsun ona değer merak ettiğiniz sorular varsa sorabilirsiniz kızlar ben doğurdum darısı bekleyenlerin başına 🙏🙌❤️