Gm1709 Merhaba sevgili anneler hastane çıkışının 10 parça olması şart mı sizce? Setlere baktığımda çoğunu parça parça almışım onları kullansam olmaz mı ? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 😊
EymeninAnnesi__ Gm1709 valla ben 10 lu hastane çıkısı almadım hiç gerek duymadım 5 li takım verdim hemsireye bez bide kundak için muslin yetti 😅
Busrayasin2351 Gm1709 ben 5li takımlardan aldım ekstra battaniye vs de aldığım için 10lu takım almaya pek gerek duymadım
alitalia Gm1709 ben onlu setleri çok kullanışsız buluyorum bence gereksiz. Yani takım olmasını istemezsen normal yenidoğan setlerden alabilirsin 4lü 5li gibi
elizanakbulut Gm1709 aşko bez uzun kollu iç zıbın birde altına üstüne kıyafet yada tulum. şapka eldiven birde penye battaniye 6 parça 😂
Gm1709 EymeninAnnesi__ ben de 5 li takım hazırladım 3 tane ama etrafımdakiler 5 li yetmez deyince kafamda soru işareti oluşmuştu. Yorumunuz için teşekkür ederim en azından gerek olmadığını anladım 😂😊
Gm1709 Busrayasin2351 ben de aynı sizin gibi 5 li takım aldım sadece etrafımdakiler kafamı karıştırmıştı gelen yorumlardan anladım ki hiç gerek yokmuş😌
Nuurrr Merhaba, ben 5 parça şeklinde bikaç takım aldım. Ki zaten çabuk büyürükleri için uzun bi süre giymiyolar. Bence aldıklarını kullan tekrar alma ☺️
Gm1709 Nuurrr gelen yorumlara bakarak öyle yapacağım iyi ki sormuşum elimde olanı kullanacağım yorumunuz için teşekkür ederim 😌😍
Gm1709 alitalia 5 li setim var ama etrafımdan tam takım olsun yorumları gelince çok kararsız kaldım anladım ki hiç gerek yok 10 lu takıma 😌
EymeninAnnesi__ Gm1709 etrafa kulak asarsan oo oo derlerde derler bende 3 tane 5 li koymuştum ikisini kullandık sadece
Fts-fts11 Gm1709 Bende beşli aldimn birde ekstra ince bataniye aldım birde doğumdan çıkınca bebekler çok temiz olmuyor diye normal beşli takımı koydum içeri gelince temizlendikten sonra da tulum almıştım onu giydirim dedim
2_evlatyolda Gm1709 benim kızım yazın dogcak bende 10 lu almayı düşünmüyorum onun yerine kendim begendigim 5 ki takımlardan veya tulumlardan alcam isimli tulum yaptırırken bide isimli battaniye düşünüyorum penye oda bize yeter herhalde normal battaniye de alırım ama öyle set almam
Havvaca Gm1709 ben hiç almadım elinde 6 tane 5 li takım vardı ikisini ben aldım gerisi hediye geldi zaten kısa süreli olduğu için almadım hastane çıkışı bir tane takımlardan birine uygun battaniye aldım bide iç zıbın aldım çorap zaten alıyoruz oldu sana hastane çıkışı