Betbet98 alitalia normalde bu test gecikmeden 1 hafta sonra kesim sonuc verir . Bu 1 hafta öncesi için harika sonuç inşallah hamilesindir darısı bana 😭🥹🤲🏻
alitalia Betbet98 evet canım ben de başta güvenemedim ama yaptığım tüm testler pozitif ☺️ inşallah sağlıkla güzel haberleri alırsın en kısa zamanda 🌸 senin için de dua edeceğim 🤲🏻
Betbet98 alitalia Allah razı olsun kuzum bu mübarek günlerde inşallah duan bana ilaç olur ismim Betül🌹😭 çok istiyorum Rabbim sesimi duysun inşallah. Sende sağlıkla kucagına al inşallah. Kan sonucununda haberini ver bekliyorum
alitalia Betbet98 amin kuzum müminin mümine duası kabul olur Allah’ın izniyle 🤲🏻 rabbim tez vakitte sağlıkla hayırla bir evlat nasip etsin sana da isteyen tüm kadınlara da ❤️ isminle de dua ederim inşallah 🌸❤️
zeynepnilda12 alitalia ayy hadi bakalım kıızz bizi haberlendir tamam mı unutma balım 🙋🏻♀️😂 Merak ettik 🫢
alitalia @zeynepnilda12 @Betbet98 @Gul12345 @2_evlatyolda Kızlar iyi geceler ❤️ kan verdim bu gece sonuç 630 çıktı reglime henüz 2 gün var Salı günü yeniden vereceğim. Darısı inşallahhhh sizlere de olsun hayırlısıyla 🤲🏻
zeynepnilda12 alitalia ay hadi bakalım güzel haberler alacaksın çiçeğim benim içimden bir his bu sefer olacak😍😍😍
Gul12345 alitalia yaaaa cnm bnm ins hersey ck güzel olur Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip eder maşallah böyle ilerler ins sevindim snn adına 🥰 Rabbım izin verirse ins sağlıkla bu ay içimde Bi his var ama hayırlısı bakalım nasip
alitalia Gul12345 inşallah hislerin yanılmıyordur rabbim sağlıklı bir gebelik ve bebiş nasip etsin en kısa zamanda 🤲🏻 Allah razı olsun darısı başına ❤️🌸