Gul12345 alitalia 5 yaşında kizim 6 ay dır düşünüyoruz bakalım bizdede 6-8 ay tutacakmi ara verdiğinde genelde bu aylarda ck tutan duymuştum nasip
alitalia Gul12345 hayırlısı olsun inşallah canım sağlıkla güzel haberler alırsın 🙏🏻 ben ilk oğlumda 8.ayda hamile kaldım bunda da erken olacağını beklemiyordum ama olduysa nasibi varmış demekki 👼🏻
Gul12345 alitalia demekki bende kızımda 4 ayda hamileydim kalmıştım bunda biraz gecikti nasip bakalım ne zmn gelecek bizim minik🥰
alitalia ikranurkutay ya kasık ağrısı var hafif bir de göğüs ağrısı ama kendimi dinlemesem hissetmezdim canım. Bir de uzun zamandır sıfır ağrıyla regl oluyorum ondan dolayı şüphelendim😬
Nerminnce alitalia selam canım göğüs ağrısı nasıldı benim sadece uçları acıyor Ya tarihlerimiz yakın hayırlı olsun bu arada Allah kucağına almayı nasip etsin 😍
alitalia 2_evlatyolda @Gul12345 Bu da sabahki testim başka bir marka 🌸 sağlıkla ilerler inşallah darısı isteyen tüm arkadaşlara olsun🙏🏻❤️
Esra_Omer_21 alitalia hayirli olsun gözünuz aydin bende ikinci istiyorum 3. Aydir deniyoruz ama maalesef yine adet oldum darısı bize inşaAllah
alitalia Nerminnce amin inşallah kuzum. Uçlarında hafif hassasiyet var yanlarında da hafif ağrı ama öyle ellemesem hissedilmeyecek derecede ☺️