gokcesgoktas Kızlar bugüne kadar çok şükür hiç mide bulantısı yaşamadım ama bugün midem çok garip anlam veremediğim şeyler oluyor yanma desen değil bulantı desen değil acıma gibi desen değil acaba mide bulantısı belirtisi mi?? 9+2 günlüğüz
prenses_annesii2603 gokcesgoktas bende mideme bişey oturuyor gibi hissediyorum acaba öyle bişey mi sendeki
TKumsall gokcesgoktas kokudan kaynaklı mı bende kusma hiç olmadı değişik bir bulantı hissi oldu hep kusmak istesen kusamiyorsun da
sburcu41 gokcesgoktas benim 2.aydan sonra başlamışti bulantılarim tam olarak o şekilde başlıyor. 1,5 ay sürmüştü🙄 churchill işe yarıyor mide bulantısı için. Baharat tüketimini azaltabilirsiniz
gokcesgoktas prenses_annesii2603 ya yemin ederim azıcık yemek yiyorum akşam sırf bu his olmasın diye ama yine de fayda etmiyor çözemiyorum ki kalkınca daha çok böyle bulantı oluyor gibi
gokcesgoktas TKumsall Hah evet böyle bişey işte kokulara zaten dehşet hassasiyet var şimdi sanki sığınamıyorum gibi böyle nefesi zor alıyorum 🥹
prenses_annesii2603 gokcesgoktas ya bende cok yiyemiyorum ara ara bulantım oluyor oruç tutuyor musun peki eger tutuyorsan bi yanda yemek yemek felan etkisi olabilir
TKumsall gokcesgoktas herşey dehşet şekilde kokuyor insana kendim bile kokuyorum kendime bide bir tiksinti uyandırıyor
gokcesgoktas prenses_annesii2603 doktora sordum tutma dedi çünkü ilk 3 ay en önemli aymış besin bazında o yüzden tutamıyorum ama gün içinde sadece zaten 2 öğün yemek yiyorum soda içsem geçer mi ki
prenses_annesii2603 gokcesgoktas sade soda içmelisin hergün magnezyum desteği oluyor ben içiyorum bulantıya sade kraker leblebi birebir gercekten
gokcesgoktas sburcu41 yaaa yapma ya seviniyordum bende bulantı yaşamadım ne güzel diye neyse olsun napalım dediklerini yapacağım teşekkürederim 🥰
gokcesgoktas prenses_annesii2603 soda içtim şimdi yarın da diğer dediklerini alırım inşallah teşekkür ederim 🌸
sburcu41 Rica ederim. sağlıkla, kolaylıkla geçsin süreciniz. Biraz sıkıntılı oluyor ama hepsi geçiyor merak etmeyin 🤗