Ahsen42 Bet1 sık sık dedıgınız ne kadar olmalı kac saate bır emzırmem gerekıyor yanı suan emzırdım mesela 1 göğüsü 15 dk dıger göğüsü 8 dk felan emdı yanı kendı atıyor ağzından doyunca
Bet1 Ahsen42 45 dk da bir yazmıştım zaten 1 saati geçmemeli hele ki 1 buçuk saati geçiyorsa olmaz geceleri de buna dahil. Emdiği süre yeterli 15dk falan iyi yani ama emzirme araliginiz uzun uyanmasını beklemeyin 2 aylık olduktan sonra süreyi uzatirsiniz ya da uyanmasını beklersiniz
kevseracr Ahsen42 evet canım yenidoganlarda 2 saatte bir emziriceksin uyuyorsa bile uyandırıp emziriceksin o daha minik sen annesi üzerine duseceksin
EymeninAnnesi__ Ahsen42 yavaş yavaş tecrübe edersin canım kimse anasının karnında ögrenmedi her ay atak dönemleri olur huy değiştirirler bazen saatlerce emer bazen emmek istemez belli olmuyor yani benimkide öyle bi bakıyom keyifli bi bakıyom keyifsiz 😇
EymeninAnnesi__ Ahsen42 büyüyüncede bitmiyor ki ek gıdaydı diş dönemiydi benimkjde 3 gündür bişe yemiyo zorla yediriyom bi görsen halimi 6. Diş çıkacak heralde onun huysuzluğu
Ahsen42 EymeninAnnesi__ ayy benım mınık kuzucugum dıs donemıde zor gecıyormus Allah sanırım verır kolayca bıtırırsın surecı ınsallah 🤲
Emineedrk Ahsen42 Genelde 2 saatte bir 20 dakika boyunca emzir diyo doktorlar benim bebeğimde 3790 kg doğmuştu 3540 a düştü sarılık vardı hastanede kaldık doktorum mama verdi ama biberona alışırsa beni emmez diye çok korktum hastaneden gelir gelmez her saat başı kaldırıp emzirdim bebeğimi gündüz gece sadece uyumak için 2 saatte bir emzirdim ve sağ göğüsümle emip bıraktıysa hemen sola geçirdim emzirmeye devam ettim şuan 40 dakika duruyo göğüsümde eski kilosuna da döndü kilosu 😌
Ahsen42 Emineedrk uyuduğunda kendın mı kaldırdın yoksa uyanmasını bekledın mı ? Ya bıdr benım bebek emıyor fazla emdırmeye çalışsam mıdesı bulanıyor dılıyle ıtıyor 🥹
Emineedrk Ahsen42 kendim kaldırdım hep 2 saat olunca uyanamzsa alıp altını açıyorum uyanıyo.hemen sonrada emziriyorum kuzum , Benimkide ağzında süt biriktiriyo memeyi çekince fark ediyorum bende gazını çıkarıp göğüs değiştiriyorum emmeye devam ediyo benimki 😌
Nagihanbayrktr Ahsen42 ben sağıp verdim geceleri özellikle çok rahat oluyor bol bol sahip dolaba attım sütüm daha da çoğaldı. Ben helve çok yiyordum çokta faydasını gördüğümü düşünüyorum 😊 canını sıkma canım doktorlarda bazen sacmalayabiliyor
Ahsen42 Nagihanbayrktr sukur ya 1 hafta ıcınde topladık durumu doktor bıraz bızı endıselendırdı sımdı daha ıyı 🤭 sukur sızın adınıza sevındım masallah 🧿🧿
Nagihanbayrktr Ahsen42 hesaba yeni girdim çok sevindim sizin adınıza benim oğlum neredeyse 4 yaşına geldi 🙈 zaman çok hızlı kıymetini bilin her anın. Şimdi ikinciye hamileyim 8 haftalik 🌞