Bahar_123 Sata göre 33+2 deyim. Ama ben hamile kaldığım tarihi biliyorum hamile kaldığım tarihe göre 34+0 oluyor ultrasonda da hep 10 gün kadar önde görünüyor gelişimi. Son günlerde günde en az 10 defa bel ve kasik ağrısı çekiyorum adet sancısı gibi doktor herhangi bi sıkıntı yok hersey normal diyor ama bu sancılar rahmi doğuma hazırlıyorsa bebeğim erken mi doğacak bu haftalarda bu kadar çok sancı 36. 37. Haftada doğum olabileceğinin göstergesi olabilir mi?
Senaykork Bahar_123 ultrasonu baz almiyo canım doktorlar onlar için sat önemli, bu haftalarda ağrı normal benim oğlumda 2 hafta önde gidiyordu 35 ten sonra haftasına uyum sağladı.
yarendogann Bahar_123 Hayır canım benimde 35. haftada rahim olarak hazırdı kanamam olduğu için kontrol edildi hatta 1 cm de açıklık vardı ama nerdeyse 40. haftama gireceğim 39 bitiyor hala doğum başlamadı
Burrccu Bahar_123 29. Haftamda cok asiri bi kasık agrisi cekmistim, sanki birisi icerden yumurtalıklarimi avucunda sıkıyor gibi cok siddetliydi, belim halen arada agriyor, 38+1 olduk :) gelmesi icin gun sayiyirum :) insallah cok bekletmez :)
Nisagk yarendogann ya biraz alakasız olucak ama bende 31.haftalık hamileyim 30.haftada bebek dönüş demişti doktor kafası aşşağıdaymış ama herhangi bi sorun yok normal dedi ama benim 3-4 gündür karnım çok sertleşiyor eşim ovalıyor geçiyor biraz zaman geçtikten sonra tekrar bende 2 gündür magnezyum içiyorum biraz daha iyi ama bilmiyorum yarın randevum var acaba sıkıntılı mı uyuyamadım düşünmekten😒
Canan-02 Nisagk yoo benimde 30 dan sonra baş aşağı dönmüştü evet ağrılı olabiliyor ama sorun yada sıkıntılı bi durum değil şuan 34.hagtadayım hala baş aşağı
yarendogann Nisagk Canım içini ferah tut bebis güzel bir zamanda dönmüş baş aşağı benimki 36. haftada dönmüştü çok normal 28 den sonra bu bekleniyor zaten büyük ihtimalle döndüğü içindir o sertleşme benimde aynı şekilde müthiş sertleşiyor sırtını falan yaslıyor olabilir yarın kontrolünde var rahatça uyu♥️🙏
Senaykork Nisagk normal bnce canım dediğin şey sanırım bebeğin bı tarafta toplanması o bndede haftam 20 perde olmasına rağmen çok oluyor yinede doktoruna bı danış ama telaş edicek birşey yoktur bnce
Nisagk Canan-02 karnım sertleşiyor bende tedirgin oluyorum😒 yoksa normalmiş evet ama sizde de sertleşme oluyor mu
Nisagk yarendogann yaa çok sağol en azından biraz içim rahatladı inşallah yarında gittiğimde sorunsuz şekilde doktorun yanından ayrılırım🥰😇
HanifeAsya Nisagk bende 31. Haftadayım bebek hep baş asagıdaydı hala daha öyle 20. HAftalardan beri öyleyiz benimde sertleşme oluyor ama karnımı ovalıyorum geçmezse yürüyorum doktorum günde 2 den fazla olursa gel nst çektir içimiz rahat etsin dedi ama bazen günde 2 den fazla okuyor 28 29 da girdim nst ye ultrason esnasında bile sertleşme olmuştu. Şükür bi sancı vs çıkmadı çok yorma kendini bence ben yorulunca baya kötü oluyorum
Canan-02 Nisagk evet taş gibi oluyo bazen biraz uzanıp dinlenince yada çok sertleştiğindi sıcak havlu koyuyorum geçiyo hemen
Bahar_123 Senaykork saglikli gelsinler de yapacak bisey yok madem hersey zamanında güzel diyelim teşekkür ederim 🥰
Nisagk HanifeAsya aslında hiç yormuyorum desem yeridir ilk hamileliğim çocuğum yok ev işide öyle çok olmuyor 2 kişiyiz ama anlamadım biraz korkuyorum erken doğumdan rüyamda görmüştüm 1 kere bilinç altıma yerleşti herhalde en ufak bişeyde aman aman oluyorum😒
HanifeAsya Nisagk bende aynı sen gibiyim 13. Haftama kadar kanamalı geçti 30 lara girincede erken doğum korkusu başladı biraz forum da etkiliyor beni okumayayım diyorum okuyorum en ufak bi ağrıda doktora gider oldum sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum birde ben doktor da ağrı çekme doğumu tetikler dedi inşallah vaktinde gelirler hiç ayda 1 gitmedim kontrollere hep 3 hafta 15 gün randevuları öyle alıyorum hep
Nisagk HanifeAsya bende kanama olmadı ama bol kusmalı haftalar yaşadım 14. Haftadan sonra düzeldim ve benimde sein gibi hep idrar yolu enfeksiyonum vardı halen daha var sanırım yarın doktor bakıcam tahlillerime ne yaptımsa geçmedi gün içinde biraz su içmiyim hemen yanma oluyordu bu ara olmuyor çok su içiyorum diye heralde.. inşallah dediğim gibi vaktinde gelsin tüm bebekler🥰
HanifeAsya Nisagk benim enfeksiyon belirti de vermiyor ne koku ne yanma 😀 ara ara gidip idrar tahlili veriyorum 10 tl ücret alıyor özel hastane takipliyim doktoruma msj atıyorum ben idrar verdim bakarmışsınız diye 😀 3 kutu antibiyotik bitirdim bu enfeksiyondan dolayı sağ Salim bi doğum yapalım da inşallah sağlıkla vaktinde gelsin bebişler 😀 herkes hamilelik bitmesin ister ben gün sayıyorum her geçen gün beni mutlu ediyor hafta ilerledikçe