Zerkom-21 Kızlar 2. Gebeliğim çok kötü geçiyor herşeyden tiksiniyorum kusuyorum ilk gebeliğimde çok rahat geçmişti sadece son ayda şişmiştim sizde durumlar nasıl
Aturkk Zerkom-21 Cinsiyetle hiç alakası yok belirtilerin her hamilelik farklıdır ben cok farkli iki hamilelik gecirdim ama sonuc iki aynı cinsiyet 😂
Zamaneanne Zerkom-21 aynı benimde öyle canım oğlum da çok rahattım şimdi daha 6. Haftadayım iki haftada 3 kilo verdim bulantı koku hassasiyeti var birde yüzde sivilcelenme var bakalım cinsiyet e daha, çok var merakla bekliyorum :)
nikoland Zerkom-21 bende ilk hamileliğim oğlumda çok rahat geçti 2.kız beni mahvetti bulantılar vs çok daha zordu
symag Zerkom-21 ilk gebeligimde pamuk prenses gibiydim. Kızımin bebekligi bile çok rahattı. Ama bu Allah’a şikayet olmasın ama 17 haftaya girdim mide bulantısı , tiroid herşey var. Çok stresliyim . Sağlıklı doğacak mi endişesi. Uykularım bile düzensiz .
Arelin_kardesi Bende aynı ikinci çok zor geçiyor 20 haftalik oldum daha cinsiyet de net değil ama bekliyorum
Senaykork Zerkom-21 benim ilk gebeligimde oğlumda 6 haftamda kusmalarim başladı 12 haftada rahatladım Şimdi kizimda yine 6 da başladı 20 ye kadar devam etti açlıktan safra sarı su kusuyodum o kadar iğrenç bı dönemdi ve aşırı şekilde mide yanmam oldu