Melike_14 Kızlar birşey sormak istiyorum benim 12 gün var orucu 2-3 saatir adet sancısı çekiyorum bildiğin böyle yerde sürünmelik🤭o derece aklım gitti şuan 3 saatir kafam allak bullak 🥺
Misafir101 Düzensiz olduğum için 17 18 19 20’sine kadar yolu var olmazsam sonuca bakacaz umarım hepimiz bu mübarek ayda müjde alır amin 🤲
Melike_14 Misafir101 kürtaj olmuştum Kasım ayında normalde 30 güne 1 oluyordum kürtajdan sonra gecikme olmaya başladı kontrole gittim dedi zamanla düzelir demişti
Misafir101 Melike_14 benimde iki kere düşük oldu kürtaja gerek kalmamıştı ilkinde 5 ayda düzene girdi ikinciden sonra 1 senedir düzensiz yakında seninki girer düzene
uzlet whitechocalete benim de 16sında az kaldı ama yumurtlama üzerinden daha 6 gün geçti 😒 beklemek zor geliyor ya
uzlet Mihrimahvuslat Ya aslında ben geçen ay 22’sinde oldum bu ayda 22’sinde falan olmam gerekiyor ama hacamat olduğum için birkaç aydır Bir hafta önce oluyorum genelde uygulamada 16’sını gösteriyor zaten. Genelde yumurtlamadan 14 gün sonra falan adet olması gerekir gebelik yoksa. 16’sında da benim zaten 11. günüm olacak
Mihrimahvuslat uzlet Valla baya karışık şeyler en iyisi gecikmeyi beklemek zaten olunca da illaki bir şekilde anlıyorsun Rabb’im hayırlısıyla isteyen herkesle beraber bizede nasip etsin inşallah 🤲🏻
uzlet Mihrimahvuslat Aynen canım kesinlikle gecikmeyi beklemek en mantıklısı Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
melksrn whitechocalete 5 gün kaldı göğüslerim sızlıyor dolgunlasmis ve kahverengi kısım büyümüş. Belim ve kasıklarımda ağrıyor.