Busralya41 Kizlar ikinci sezeryani olucam ilkinde tansiyonum yüksek diye 36+0 da aldılar mecburen şimdi düzenli ilaç kullanıyorum inşallah ilki gibi erken olmaz çünkü bebeğim küvözde kaldi 15 gün sizler ikinciyi kaçıncı haftada oldunuz
efesbry Busralya41 bu arada bende 37 haftalıkken doğum yaptım ilkinde ve benim de bebeğim küveze girdi o yüzden bee de çok korkuyorum 38 39 hatta 40 haftaya kadar bekleyen vaar mı çok merak ediyorum.
Busralya41 efesbry kaç gündür yazicam yazicam bir türlü yazamadim 35 haftalık oldum artık o yüzden bakalım canım 😊
Bezgii efesbry ben de bunu çok merak ediyorum ikinci sezeryanim olacak 15gun ffalan erken alınıyor diye duydum
Sedafatms Busralya41 aynı şekilde benimde ilk gebeliğim 36+3 de 18/10 tansiyon preklamsi ve protein kaçağından dolayı acil alınmıştı. Şimdi 2. Gebeliğim 37+2 deyiz gçen hafta tansşyonum yine yükseldi 14/9 15/10 çıkıyorsu tansiyon ilacını günde 4 adete çıkarttık Allah nasip ederse pazartesi doğumum olacak 38+1 e denk geliyor.
Busralya41 Sedafatms evet ya benimde 18e kadar çıkmıştı hemen acil aldılar şimdi çok şükür günde 3 defa ilaç kullanıyorum bende anca öyle biraz dengede duruyor hakkımızda hayırlısı olsun canım sağlıkla doğarlar inşallah 🙏😊
Atmacabebek Bende 1. Sezeryan oldu açılma olmamıştı diye 40.hafta 2. Sezeryan 38 hafta da almislardi ama 1.cicuguma göre 2. Küçüktü şimdi 3. Sezeryan devlete gidiyorum 39 da alırız dedi bende dedim 40 kadar beklerim
Busralya41 Atmacabebek yani sorun yoksa bekliyorlar demek ki aslında en iyisi bebek en iyi anne karnında gelişiyor ne kadar durursa o kadar iyi onun için
Hacerdogan Busralya41 merhaba canım Allah dağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende ilkte 36 haftalık doğum yaptım aynı sebepten ama bebeğim küveze de girmedi o yüzden sıkma canını hiç. Sağlıklı olsunda haftası çok önemli değil bence 36 dan sonra
Busralya41 Hacerdogan inşallah canım benimde tek isteğim sağlıklı olması işte ilki o haftada doğup cigerlerinde sorun olunca bunda gerçekten korkuyorum o yüzden