Sulte 26 haftaligim kizlar saga sola donerken rahimde agri oluyo sirt ustuyken makatta agri oluyo sizde de var mi normal mi bu agrilar
annekuzusu_ Sulte 32hagtaligim ve oluyorum bu ağrıdan vajina resmen zonkluyo ağrıya sağ sol donemiyorum ayağa kalkıp yuruyemiyirum üstümu çorap fln giyemiyorum yataktan kalktım geri uzaninca ağrıyo veya kalkınca ağrıyı çok kötü 🥺😢
antk_05 Sulte bende 20 li haftalardan beri o ağrıyı çekiyordum pilates topu ile egzersiz yapıyorum her gün o baya hafifletti yatmak kesinlikle geçirmiyor hareket etmek çok iyi geliyor
Mervenrdrmz annekuzusu_ ben de aynı şekilde bi anda yatakta dönerken ya da kalkarken aşırı bi ağrı yaşıyorum vajinamda bir de sırt üstü yatamıyorum belim kitleniyor
Mervenrdrmz Sulte 30 haftalığız ama bu problem 2 aya yakındır var. Bel ağrım da hamile kaldığım aydan beri devam ediyor hiçbir şey yapamıyorum resmen
Sulte Mervenrdrmz aaa gecmks olsun yok venimde bir kac gun oldu boyle baslayali kontrolde bi danisin doktorunuza
Mervenrdrmz Sulte aynen söyleyeceğim inşallah baya zor oluyor umarım doğuma kadar çekmeyiz bu ağrıları