Miamiamii Smavera ben detaylı ultrasonda gitmiştim çok memnun kaldım herşeye ayrıntılı bir şekilde baktı hatta benim bebeğim biraz inatçıydı göstermedi gösterene kadar baktı çok güler yüzlü ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.
mamyfat93 Smavera gittim 34 dk kadar baktı, 1 saat bile süren varmış bilmiyorum :) şükür herşey yolunda.. detaylı daha duygusal 🥺 hareketlerini izlemek çok güzel 🫶🏻
ebr-89 mylifemyworld maalesef gerçekten ve öncesinde takipli hastası değilseniz muayene etmeleri gerekiyormuş o da 800 TL 😞
mylifemyworld ebr-89 hayır ben Konyaaltı dayım galiba en uygun özel hastaneye gidiyorum onu anladım tekrar 350 TL muayene ücreti
ebr-89 mylifemyworld nereye gidiyorsunuz hastane olarak bende bir kaç defa Antalya’ya geldim mecbur fiyatlardan ötürü
mylifemyworld ebr-89 Uncalı meydan hastanesine gidiyorum.Zeynep İnci doktorum çok memnunum.dogum ücreti de gayet uygun 7500 TL normal ve zorunlu sezaryen.İstege göre sezaryen ise 8-9 sanirsam
ebr-89 mylifemyworld duymuştum Zeynep hanımı muayene de baya uygunmuş gerçekten ama bende çok kararsızım kimisi 2 saatlik yol gidemezsin diyor kimisi gidilir diyor
mylifemyworld ebr-89 ya tabi oradan buraya gerçekten zor olabiliyor ama bu size kalmış birşey siz kendinizi iyi hissediyorsanız neden olmasın
ebr-89 mylifemyworld yani buradaki doğum fiyatlarını duysanız mecburi iyi hissetmek zorunda olursunuz 😅
ebr-89 mylifemyworld ya eğer dışardan doktor gelirse özel muayeneden 36 falan demişler burdan birinde yorumlarda gördüm ama kendim sormadım , normal hastanede de 15 -18 aracıymış hastane doktoru ise
ebr-89 mylifemyworld tanıdıkta yok anca bi yerde kalacaksın ama ondada nasıl olur hiç bildiğim bi şey değil