umityilmaz Merveozenkayhan hayır, fitil kullanınca atmıyor benim, kanamam olduğu için fitili kesip hap olarak kullandık, kaç aylık hamilesiniz ?
Merveozenkayhan umityilmaz 17+3 oldum lekelenme bitmedi hala hastanedeyim 12+4te kanama olmuştu ilk diye hatırlıyorum. Progestan kullanırken kanama olmasına çok şaşırdım vücudunuzda atmıyorsa
Salihabrkt Sm135 Bende ilk başta hap olarak kullanmaya başladım şimdi vajinadan alıyorum doktor önerisiyle
rabia1402 Bende kullandım ve yan etki yaptı baş dönmesi uyku vs. Sonra doktoruma danıştım ve fitil olarak kullana bileceğimi söyledi. Ve fitil olarak kullandım daha rahat oluyor yan etki yapmadı
umityilmaz rabia1402 fitil olarak kullanmayı daha çok öneriyorlar evet, yan etkiside az oluyor ama kanaması olan gebelerde ağızdan kullanımu tavsiye ediliyor
Lina92_ umityilmaz teşekkür ederim aynı şekilde sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 6 hafta 5 günlük . Siz ?
umityilmaz Merveozenkayhan benim lekelenmeyi bırak kanama oldu, hemde baya fazla geldi, ardından küçük pıhtı şekilde bi şey geldi, dedim eyvah, hemen doktora gittim, çok şükür kese bozulmamıştı 🙏🏻
alpseda_ Lina92_ canım ben aşılama yaptırdım doktor bana progestron vajinal fitil verdi yani korkulacak bişey yok düşüyü önlüyo ve bebeyi geliştiriyo inşAllah bizimkide tutmuştur🥹🤲
Merveozenkayhan umityilmaz benim ilk kanama olalı 36 gün filan oldu. Direk hastaneye yatırdılar iğnelerden sonra lekeye döndü sonra fitili doğru yapamadığımdan herhalde beş gün sonra bi kanama oldu tekrar iğneler falan bu şekilde aralıklarla dört kez kanamam oldu en sonuncusu 14 gün önce oldu ve çok büyük bi parça düşürdüm sonra hiç fitl vermediler hep iğne şimdi şükür gelmiyor iki haftadır kan Bende çok korkmuştum parçayı görünce. Ama bebeğin kesesinden değilmiş bin şükür. İnşallah şifa buluruz tez zamanda ☺️
umityilmaz Merveozenkayhan inşallah canım 🙏🏻 Bende kanama olduğu için artık fitil olarak kullanmıyorum, ağızdan alıyorum, ek olarak 2 defa göbekten iğne oluyorum. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmısım, şifa versin 🧿🙏🏻
umityilmaz Dbebek12 kanamalı durumlarda ağızdan alınmasını öneriyor doktorlar, benim kesenin altında 1 cm lık bir kanama alanı var :( kaç haftalık sizin ?
honey Dbebek12 fitilde bir kısım geri akıyor ama önemli değilmiş merak etmeyin doktorum öyle söylemişti
SimgeYrdsv Lina92_ 16 haftadır progestan kullanıyorum, fitil yöntemi ile. Doktorum vajinal yoldan almamı söyledi. Hiç ağızdan almadım.