Bayanminyon07 Merhaba kızlar tetanoz aşısı vurulmaya gidicem yarın aklıma takıldı aç veya tok karna farkediyor mu??
OgretmenEva Bayanminyon07 fark etmiyor sağlık ocağı aradığında kan vereceksiniz aç gelin dediği için aç gittim. Tahlil yaptıracaksanız aç gitmenizde fayda var
Hacerr Deryadeniz63 bende bundan çok korkuyordum ve tedirgindim aşıyı oldum eve geldim benimki bi hareketlendi sanki hoplayıp zıplıyordu içimde benimkine ters tepti sanırım 😁
Chan Bayanminyon07 Açıkçası bilmiyorum ama bu aşıyı olduğumuzda çocuğunda bağışıklık kazandığını duymuştum. Demek ki ona geçebilen bir durumu var. Bana kendi doktorum önerdiği için durumu çok irdelemedim açıkçası.
SecilHakan Bayanminyon07 merak ettim canım tetanoz aşısı kaçıncı haftada vuruluyor diye ondan sormak istedim.. ben şuan 11+4 haftaligim.. Rabbim bebeğini sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊🙏
Bayanminyon07 SecilHakan aminn canım Allah razı olsun inşallah rabbim sağ Salim kucaklarimiza almayı nasip etsin 😍 senin az bı zaman daha var aşı olmana😊
Bayanminyon07 Burcuguven biraz ağrı yaptığını duymuştum iğnenin yan etki olarak.. geçmiş olsun canım.