Aslan63melek Kızlar son günler karnım sertleşiyor ve çok sıcak basıyor kulaklarımdan ateş çıkacak gibi oluyor yaşayan oldumu hic
snngnl Aslan63melek merhaba bendede oluyor 38.2 haftaik hamileyim hiç bir zaman terlemeyen yazda bile üşüyen ben terliyorum daralıyorum sıcak basıyor
1kedi1bebe Hep üşüyen biriyim normalde insanlar kısa kollu gezerken ben ceket giyerim ama 26. Haftamda sıcaktan uyuyamıyorum 3 gündür resmen fenalık geliyor 😪😪
Gmzavc-58 bende 33. haftadayım 2-3 haftadır beni de basıyor kulaklarımdan ateş fışkıracak gibi hissediyorum bunu doktoruma sordum bebeğin içerdeki sıcaklığı sonlara yaklaştıkça artık dışarı vuruyor bunlar normal şeyler dedi
haleninannesi23 Benim ki kız gece ateşleniyorum 38 e filan çıkıyor ter filan dudağım uçukladı hatta bu yüzden normalmiş 37+2
Rumiars Aslan63melek 38 oldum birden ateş basıyor 10 dk falan aşırı bunaliyorum sonra normale dönüyor
Niidos Aslan63melek 36+1 im haftalardır yanıyorum😂😂 geceleri kocamla kavga ediyoruz o üstümü örtüyor ben açıyorum. Yanıyorum diyorum anlatamıyorum 🥲🥲
Rabia04_09 Aslan63melek şu an 33 haftalığım bir anda ellerim ayaklarım ateş gibi oluyor öyle olduğunda da elim ayağım şişiyor hemen