ikranurkutay Kızlar yoğun akıntım var sanki fitil koyarsında sonrasında bembeyaz koyu kırem gibi akar o şekilde akıntım oldu iltihaplanmamı olduki ama koku yok reglime 12 gün kaldı 🙁 yoksa döllenmemi diye kafam karıştı ilk defa böyle birşey yaşadım..
ikranurkutay kalorisizpatates yanma yok canım ya bende bir kırem var iltehap ve antar için vermişti önceden doktor onu sürsemmiki🤦🏼♀️
ikranurkutay Bebegim3444 28 günde adet oluyorum ve hiç gecikmez reglim bugünü degerlendireyim olmadı bir umut 🥰
Tbsra95 ikranurkutay yapar canım ama enfeksiyon varsa kokuda yapar ve rengi akıntılardan biraz daha yogun ve daha sarı yeşil gibi olur kasıntı da yapar ama kasık ağrısı yumurtlama dönemi de yapar
Tbsra95 ikranurkutay yanma varsa olma ihtimali var canım doktor a git istersen canım ihmal etme sonra gecmiyo yeni iken hemen tedavi ye başla
ikranurkutay Tbsra95 yarın mr sonucu için randövi aldım dostinex verecekti prolaktin için bu şikayetinde söylerim devlet Hastanesi’nde çok iyi ilgilenmiyor ama yapacak birşey yok artık🙁