mucizeyukleniyor Sezeryan sonrası süt gelmesi için ne kadar beklediniz? Yanıma mama, biberon(kaşık biberon) almam şart mı ? İllaki gerekiyor mu? Onları alınca psikolojik olarak etkilenip süt gelmemesi olur mu cidden ?
ilzannliy mucizeyukleniyor mama almadım ama kaşık biberon ve göğüs pompası aldım canım. Mama hemen alınabilecek bir şey nasıl olsa hastane de temin edebilir belki 🤷🏼♀️
Melike658 mucizeyukleniyor canım mama götürmene gerek yok hemşire gerek görürse zaten az miktarda yapıp veriyor siz de kaşıkla içiriyorsunuz benim kızımda sütüm gelmemişti öyle yapmışlardı
Bet1 mucizeyukleniyor sütünüz gelmezse hastane veriyor zaten. Ama sütun olsa da olmasa da yarım saatte bir emzir bebeği sürekli. Benim ilk iki gün hiç gelmemişti eve geçince 3. Gün geldi hiç mama almamıza gerek kalmamıştı
Tugraseda mucizeyukleniyor ilk doğumum sezeryan oldu. Hemşireler önce emzirme eğitimi veriyo her fırsatta buna teşfik ediyo. Şayet bebeğin değerlerinde düşüş varsa onlar mama veriyolar zaten. Bize gerek kalmamıstı belki sizin içinde gerek olmuycak boşa masraf yapmayın
Tugbactnn Salı günü sezaryen oldum. Ben mama götürmedim çünkü gerekli durumda hastane temin edebileceğini söyledi. Siz de konuşup duruma göre götürün. Ama size tavsiyem sütünüz gelse de gelmese de emzirin. Benim ilk 2 gün nerdeyse hiç gelmiyordu sütüm ama mama vermedi hastane emzirmeme teşvik etti. İyi ki öyle yapmış 3. Gün sütüm gelmeye başladı tam anlamıyla.
mucizeyukleniyor Tugbactnn özel mi devlette mi doğum yaptınız acaba, güzel teşvik etmişler sizi. 2 gün az geldi dediniz ya aç kalıp ağlama oldumu bebeğinizde
mucizeyukleniyor ilzannliy doğum yapmadınız henüz sanırım sizde. Bugün alacaktım ikisinide hatta dışarı o yüzden çıktım ama bianda vazgeçtim geri bıraktım
Tugbactnn mucizeyukleniyor özelde yaptım doğumumu, zaten bebek doğduktan sonra depolarının dolu olduğu söylendi. Ben çok fazla ağlama ve huzursuzluk hissetmedim. Zaten bir günü full hastanede geçirdim gerekli yardım ve desteklerin hepsini hemşirelerden aldım o konuda gerçekten şanslıyım. Umarım siz de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız.
ilzannliy mucizeyukleniyor evet canım yapmadım henüz tedbir amaçlı ebebek ten babyjem marka süt kaşığı sipariş verdim pompayı daha önce tek elk. almıştım.
mucizeyukleniyor Melike658 normal kaşıkla icirdiniz dimi, Süt kanalını dolu olduğundan tıkanıyor Süt gelmiyor diyorlar ondan mı gelmedi acaba sizinde
mucizeyukleniyor ilzannliy kaşık biberon daha mantıklı meme reddi olmaması icin iyi yapmışsınız, pompa hangi marka aldınız çekiş gücü durumu yüzünden kararsız kaldım, bi markadan memnun kalanda var kalmayanda çünkü
ilzannliy mucizeyukleniyor kiwi marka aldım denedim bana yeterli geldi zamanla kullanırsam çekim gücü düşer mi bilmiyorum 🤷🏼♀️ yani kullanıp kullanmayacağımız meçhul o yüzden aman aman para dökmek istemedim manüeller bile 150-200 liraykan 300 liraya aldım elk. pompayı .
Bet1 mucizeyukleniyor hastane de veriliyor tabiki sezeryan doğum yaptığım için 2 gün hastane de kaldık ya. Önce ben emzirdim sonra her saat başı hemşirelerin verdiği mamayı verdim. 3. Gün de yanıma verdiler ama benim sabahtan damla damla gelmeye başladı ve eve gelip duşa girdikten sonra da geldi baya 2 buçuk sene de emzirdim
Bet1 mucizeyukleniyor hayır devlet Hastanesi’nde 34+0 da aniden suyum gelince bebek te ters olunca acil sezeryana alındım
mucizeyukleniyor Bet1 bende devlette dogurucam sezeryan olacak, hiç bi şekilde mama verilmiyormus benim doğum yapacagim hastanede, ama sizinki biraz erken geldiği için mama takviyesi olmuş anladığım kadari ile
Bet1 mucizeyukleniyor hayır erken gelmeyle bir alakası yok sütü olmayan her anneye mama desteğinde bulunurlar öyle bir saçmalık.olur mu. Bebek ne yapacak ac ac öyle şey olmaz emin misiniz
mucizeyukleniyor Bet1 eminim arkadaşıma kesinlikle izin vermediler sezeryan oldu oda, gizli gizli mama verdi.
Bet1 mucizeyukleniyor yok canım daha neler ilk defa duyuyorum öyle bir şey hiç de inanmadım şahsen 😂 hangi hastaneyi ararsanız arayın şu an gülerler buna