Alir Merhaba kızlar. 6+5 günlük gebeyim. Az evel kahverengi kırmızı karışımı 2 damla kan geldi idrardan sonra. Devir teslim kanaması diye bir şey varmış yaşayan var mı ? Benim yaşadığımda o mudur acaba?
1Gozde1Yusuf- Alir o neymis ya 😆 ilk defa duydum valla devir teslim😁 adet kanı bebege hosgeldin ben bi 9 ay dinlencem mi diyomus😆😆
Gamzer Alir Devir teslim kanaması nedir? Gebeliğin hiçbir döneminde kanama normal değil kesinlikle acile gitmelisin.🌸
Alir Hiç sorma yaa bende anlayamadım☺️ Öğrenilecek çok şey var anlaşılan 🤷🏻♀️ Kanamayı araştırırken karşıma çıktı da bakalım başka yaşayan var mı yoksa tehlikeli bi kanama mı onu merak ettim. Yarın zaten doktora gidecem ama dayanamadım yarına kadar
Selinn17 Progesteron hormonunu bebeğin artık kendi üretmeye başlaması demek. Bu görevi o devir alıyor yani. Ama bnce doktorunuzla görüşün kanama alanı içeride fazla olabilir mutlaka ilave progesteron vermeli
Alir Selinn17 Evet az evel görüştüm. Progestan kullanıyodm zaten şimdiyse 4 tane proluton iğne verdi . Gebelikte az ya da çok her kanama bizim için düşük riskidir dedi.
2kuzu1anne Devir teslim derken galiba yerleşme kanamasını söylüyorsunuz.😃lekelenmeniz varsa doktora görünmenize fayda var bu kan yerleşme kanaması da olabilir. Düşük tehlikesi kanida olabilir Rabbim korusun🤲🏼