Melikeblkn Kan hapı kullanıyor musunuz 12 haftalık hamileyim doktor verdide merak ediyorum sizde iciyor musunuz benimkini adı gyno ferra sanol doktor ac karnına dedi ama ben zaten sabahları mide bulantısından mahvoluyorum nasıl icicem
Gmzkzk Melikeblkn bana 14 haftadan sonra vermişti bide kan ilacını içtikten sonra 2 saat içinde peynir ve ürünleri tüketme dedi o yüzden cok zorlanıyorum kahvaltıda mecbur peynir yeniliyor düzenli içemiyorum
Dilekata123 Melikeblkn Bende kullanıyorum bulantım vardı sana tavsiyem daha doğrusu doktor söyledi yemekten bir iki saat sonra iç dedikten sonra rahatladım
Pnr_KMRC1 Melikeblkn banada doktor 12 haftada aynı kan hapını verdi gebelikte asla miğde bulantısı yaşamayan ben o hapı içince miğde bulantısı yaşadım sonra doktorum bıraktırdı 14 Üncü haftadan sonra tekrar başlattı ama 2 günde bir şeklinde içiyorum hergün içersem miğde bulantısı olur🌸
Kdemir55 Merhabalar, 26.haftamdayım kullanıyorum. Ben sidefer kullanıyorum sabah akşam aç tok farketmiyor
Denizkaramuk Gmzkzk peynir ilacın emilimini azalttığı için belki öyle demiştir yani hiç içmemenizden iyidir. Yemekten 2 saat sonra da içebilirsiniz kan ilacı doğumdan sonra 6 ay kullanılmaya da devam ediyor önemli bir ilaç
Bebetlm Gmzkzk canım ben 7de işe gidiyorum kalkıp ilacı gece alarm kurup 5 te içiyorum uyandıktan 1 1 bucuk saat içinde de kahvaltı ediyorum öyle yapabilirsin
Pnr_KMRC1 Melikeblkn sor cnm o haftalarda zaten bulantı yapıyor dedi doktor bana o şekilde bıraktırdı 14 devam ettim ayrıca gece içiyorum ben
Ao526- Melikeblkn Bende GYNO ferra kullanıyorum. Kahvaltıdan 1.5-2 saat önce al demişti. Sabah 6-7 gibi uyanıp alıyorum ve uyuyorum 😬 10 gibi kalkıyorum 😂 Verdiği kutu bitti başka kullanmayacağım diye düşünürken bir kutu daha yazdı 🤦🏼♀️ Mide bulantısı yapmıyor bende sadece boş mideye içtiğim su rahatsız ediyor. Ama ben birde Prilam kullanıyorum. Erken ilacı alıp uyursanız belki bulantınızı bastırırsınız ?
Lucyy Melikeblkn Melikeblkn 6 haftalıkken bana da yazmıştı 11. hafta da gittim hiç ilaç yazmadı bu normal mi acaba ilk hamilelik olduğu için çok bişey de bilmiyorum