Mrnpk ben varimmm, eşimin sperm kalitesinin düşük olması ve benim PCO olmam nedeniyle 6 yıl korunmamamiza rağmen hiç hamile kalmadım, eşim de zaten hiç istekli değildi olmayacağına güvenerek korunmuyordu. Ağustosta genel kontrol için doktora gittim bana tüp bebek onerdi yaşım 32 olduğu ve uzun süredir hamileliğim olmadigi için. Eşimle konuştum kesinlikle istemedigini söyledi ben de zaten yaşım geçiyor diyerek umursamadım açıkçası. Yalnız korunmaya başlamak istediğimi söyledim sebebi de asla duzenli adet olamamam nedeniyle hep gecikme yaşamam her gecikmede kendimi hamile sanmam ve hüsrana ugramamdi. Psikolojimi gerçekten yillardir alt üst eden bir durum haline gelmişti. 29 ağustosta son kez adet oldum 🤭 3 Ekim’de bir şüphe nedeniyle test yaptım silik çıktı, kan verdim 34 🌸 meğer geç dollenmeymis son adet tarihim olan 29 agustostu 12 eylüle cekti doktorum tabi geç döllenme olduğunu farkedene kadar kimyasal mi demediler, dış gebelik mi demediler, yerleşme kanamasına düşük yapıyorsun kürtaja alalım mı demediler 🤦🏻♀️ bı 3 hafta kabus gibiydi şimdi 33+6yiz 💃