Behiye35 Bir hafta oldu sezeryan olalı bikaç gündür idrarımı yaparken feci yanıyor ve sol kasığım çok acıyor ağrıyor.aynı durumu yaşayan var mı??
AsyaveAnnesiii Behiye35 benim bugün 15.gün ama 10.güne kadar devam etti nerdeyse o idrarda yanma sonda benim canımı çok yaktı çok kastım kendimi takılırken o yüzden diye düşünüyorum
2oglusannesi Behiye35 valla sezaryen olup da sıkıntı yaşamayani ben görmedim, kendimde dahil.. Hersey gecse kesi ağrısı çok uzun süre oluyor. O da gecse gobekteki o his kaybi hicbi zaman gelmiyor malesef.. Sezaryen oranlarının düşmesi için duaciyim🤲
deryaumay20 Normal canım bence 11 gün önce sezaryen oldum aynı şikayetler azalsa da arada devam ediyor
Behiye35 AsyaveAnnesiii sonda ağrısı olabilir mi gerçekten? Hem kabızlığın ağrısı hem idrar yaparken ki ağrı ameliyat ağrılarımı geçti 🙁
AsyaveAnnesiii Behiye35 aynen öyle benimde ameliyat ağrım dikiş yerim o kadar acımamıştır heralde tuvalete girmek istemiyordum resmen ama geçti şuan normale döndü geçer inşallah sizinkide hemencecik 🙏